FONTOS


 

Balatonfűzfőn gyülekezett Kemény kerete
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: , Népszava 2004.01.03
--------------------------------------------------------------------------------

Az olimpia évébe lépvén már minden nap kétszeresen fontos egy válogatott életében, nincs tehát szemernyi elvesztegetni való idő sem a felkészülésben - vallja Kemény Dénes, a férfi pólósok kapitánya, aki ennek szellemében már pénteken edzést vezényelt a nemzeti együttes tagjainak Balatonfűzfőn.

KERET
Kapusok: Gergely István (Domino-BHSE), Jászberényi Gábor (ZF Hungária Egri VK), Szécsi Zoltán (BVSC-Brendon).
Mezônyjátékosok: Biros Péter, Fodor Rajmund, Kiss Gergely, Molnár Tamás, Szívós Márton, Vári Attila (valamennyien Domino-BHSE), Kásás Tamás, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Steinmetz Barnabás, Varga Dániel, Varga Tamás, Varga II Zsolt (valamennyien Vasas-Plaket-Euroleasing), Benedek Tibor (Pro Recco, olasz), Kis Gábor (BVSC-Brendon), Kiss Csaba (Sabadell, spanyol), Székely Bulcsú (Jégcsillag-FTC)
- Hiánytalanul és épen, egészségesen itt van mindenki, akit meghívtam a bővebb keretbe - nyilatkozta az edzőtábor nyitányáról a sikerkapitány, aki az újesztendő legnagyobb feladatára, az augusztusi athéni olimpia vízilabdatornájára címvédőként utazik majd együttesével. - Napi hat-hét órás munka vár a fiúkra, ebből két-két és fél óra lesz vízi foglalkozás, s ehhez társul a szárazföldi adag: tornatermi súlyzózás, erdei gyalogtúra, de lesz futás is a programban.

A januári felkészülés első szakasza 8-ig tart, utána klubcsapataikhoz térnek vissza a játékosok, majd a válogatott keret 14-én találkozik ismét, ekkor már Budapesten. A margitszigeti közös öt nap alatt a foglalkozásokat edzőmérkőzések színesítik. Méghozzá komoly ellenfelekkel szemben, hiszen a horvát és a görög válogatottal száll vízbe a Kemény-gárda, amelynek összetétele változhat, még ha az alapcsapat az olimpiai és világbajnoki címet szerző pólósok révén adottnak tekinthető is.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2004

KÉPEK

  

 
LINKEK