FONTOS


 

Férfi ING-bajnokság, 2. forduló
Póló7

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: , Nemzeti Sport 2003.10.12
--------------------------------------------------------------------------------

1. Ez történt

Férfi ING-bajnokság, 2. forduló
Jégcsillag-FTC–BVSC-Brendon 6–7, Ceglédi VSE-Geosaurus–UTE-Taxi 2000 6–14, Vasas-Plaket-Euroleasing–Szent István Egyetem-Ybl 19–2, OSC-British KNights–ZF Hungária-Egri VK 7–7, Szeged-Beton VE–Szolnoki VSC 10–8, Legrand-Szentesi VK–Domino-BHSE 7–12

2. Így állnak

3. Plusz-mínusz

A második fordulóban a Vasas szurkolói jelesre vizsgáztak: a Szent István Egyetem elleni derbi végén már az ellenfelet is biztatták, amit persze megtehettek, hiszen kedvenceik 19–2-re győztek. A forduló feltámadása az UTE csapatának szerepléséhez fűződik. A lilák Cegléden, a második negyedben egy gólocskával vezettek. Ekkor zivatarral megspékelt vihar kerekedett, a játékvezetők pedig húszperces pauzát rendeltek el. A természeti jelenség megszűnése után az UTE játéka nagyot javult, és a harmadik negyed után már 11–3-ra vezettek Petrovics Mátyás tanítványai.

Az FTC–BVSC rangadót mintegy végigkísérte a zöld-fehérek vezetőinek bejelentése, miszerint megóvják a találkozót. Az ok: szerintük jogosulatlanul szerepel Nyéki Balázs a BVSC színeiben, aki amúgy a Ferencvárostól távozott a Szőnyi útiakhoz. A mérkőzés másnapján Wiesner Tamás szakosztály-igazgató be is adta az óvást a szövetséghez. A forduló peches embere pedig éppen a Fradi friss szerzeménye, Weszelovszki László volt, aki a rangadó második negyedében kézsérülést szenvedett.

4. Számok víztükörben

5. A hét csapata

Szécsi (BVSC, 1) – Dávid (UTE, 2), Boros (Szolnok, 1), Bereczki (Honvéd, 1), Steinmetz Á. (Vasas, 1), Balatoni (FTC, 1), Haufe (Cegléd, 2)
Zárójelben az egyesület, és hogy a játékos hányszor szerepelt a hét válogatottjában.

6. A hét legjobbja

Steinmetz Ádám
(Vasas)
Az idény kezdetén a gólokat minden fronton, így a nemzetközi kupaporondon is bőkezűen termelő center hatszor volt eredményes a Szent István Egyetem ellen, és egyelőre úgy tűnik, nem lehet tartani a kapu előtt. A legemlékezetesebb pillanat az lehetett a számára a találkozón, amikor ötödik találatát bátyja, Barnabás passzából érte el.

7. Következik

3. forduló. Október 16.: ZF Hungária-Egri VK–Vasas-Plaket-Euroleasing. Október 18.: Szent István Egyetem-Ybl–Ceglédi VSE-Geosaurus, Domino-BHSE–Szeged-Beton VE, Szolnoki VSC–UTE-Taxi 2000, OSC-British Knights–BVSC-Brendon, Legrand-Szentesi VK–Jégcsillag-FTC

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK