FONTOS


 

Csollány Szilveszter menedzseri megállapodást kötött
"Nem nekem kell az ügyes-bajos dolgokkal foglalkoznom"


A hétfői esemény példaértékű lehetne a hazai élsportban. Különösen a kevésbé felkapott sportágakban. Csollány Szilveszter, a nehéz anyagi helyzetben lévő hazai tornasport legutóbbi olimpiai bajnoka sportmenedzseri megállapodást kötött az aPlus Sport Kft-vel, amely a gyűrű királyán kívül két bokszoló, Kovács István és Erdei Zsolt, valamint a triatlonista Kropkó Péter és a tervek szerint hamarosan a férfi válogatott vízilabdázók útját egyengeti.

A kis család tagjai igen eredményesen szerepelnek sportágaikban, bár a tornasportban eddig nem volt gyakorlatuk. Dámosy Zsolt ügyvezető igazgató elmondta: a megállapodás határozatlan időre szól, ami annyit jelent, hogy bármelyik fél felmondhatja, ha nincs megelégedve a másikkal.


Csollány Szilveszter a menedzserek, Dámosy Zsolt (balra) és Tringer Zoltán között

"Nagyon nagy segítség az nekem, így talán végre jobban meg tudok majd élni a sportból - mondta az olimpiai és Európa-bajnok Csollány Szilveszter. - A legfontosabb dolog az, hogy nem nekem kell az ügyes-bajos dolgokkal foglalkoznom. Az is biztos, hogy így több olyan pénzdíjas versenyre, vagy gálára tudok eljutni, amiről korábban még csak nem is hallottam. Én is csak azt várhatom el a menedzserirodától, amit az tőlem. Én ezentúl csak a tornára koncentrálhatok."

Az aPlus Sport Kft. természetesen a szakmai munkába nem szól bele. Csollány Szilveszter továbbra is a Dunaferr SE-ben Limperger István edző irányításával végzi a munkáját, a Magyar Tornaszövetség előírásai szerint. A menedzsment az ezen a területen kívül eső eseményekkel, valamint Csollány személyes szponzorainak felkutatásával foglalkozik majd.

A Színes Sport, 2000.11.07.

SPORTOLÓ

  BARCELONA 1992
  ATLANTA 1996
  SYDNEY 2000

 
KÉPEK

 

 
LINKEK

  Csollány Szilveszter