FONTOS


 

Ferencváros. Három B erősíti a zöld-fehéreket: Betonút, Binder, Bánhidy
Új szelek fújnak a Népligetben

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: SZG, Nemzeti Sport 2004.08.07
--------------------------------------------------------------------------------

Normalizálódott a helyzet a Népligetben. Ahogy Wiesner Tamás szakosztály-igazgató fogalmazott a Club Brothersben megtartott sajtótákoztatón, augusztus elsejétől új szelek fújnak a szakosztály háza táján, a bajnokságban negyedik helyen végő együttest új névadó szponzor vette a szárnyai alá. (Az eddigi főtámogató elköszönt a gárdától.)


Binder Szabolcs (jobbra) Olaszországból igazolt az FTC-hez
A Betonút Rt. képviseletében Lerner György vezérigazgató-helyettes tálalta, hogy a cég - amely évente 50-60 milliárdos forgalmat bonyolít - régóta tervezte egy élvonalbeli, tradicionális csapat támogatását. Értesülvén a Fradi pólósainak helyzetéről mentőövet dobtak.

Immár bizonyossá vált az is, hogy az eddigi másodedző, a munka túlnyomó részét Csapó Gábor vezetőedzői ténykedése mellett is magára vállaló Bíró Attila irányítja a Fradit. A fiatal tréner a következőkről számolt be: "A legutóbb az olasz Ortigiában játszó Binder Szabolcs és a Vasasból érkező Bánhidy András minket erősít az új idényben. Jelenleg is öt-hat játékossal tárgyalunk. Akárhogy is alakul a keretünk, rágós falat leszünk a bajnokságban."

Székely Bulcsú Görögországba szerződésével Pelle Balázs lett a csapatkapitány, aki végig kitartott a zöld-fehéreknél. "Rossz volt látni a bizonytalanságot, s már én is kezdtem más csapat után nézni - vallotta a saját nevelésű, kiváló kapus. - De tizenöt-tizenhat év után - igaz, kényszerből eltöltöttem három évet a Honvédban is - nehéz lett volna váltani. Remélem, végleg megoldódnak a problémák."
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2004

KÉPEK

  

 
LINKEK