FONTOS


 

Komlósi Péter Szegedre szerződött
Nizzából erősített a Beton

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Thékes István, Nemzeti Sport 2004.08.04
--------------------------------------------------------------------------------

Immár végleges a legutóbb bajnoki hatodik Szeged-Beton VE kerete. A csongrádiaktól Szabó Nándor, Szűcs Levente, Torday Árpád és Várhegyi Gergő távozott, míg Török Tibor abbahagyta a játékot.

A klubvezetők az Egerből érkezett Ágner Zoltán és Éles Vilmos mellett az FTC két kiválóságával, Tóth Lászlóval és Lehmann Istvánnal, legutóbb pedig a Nizzából hazatérő Komlósi Péterrel erősítettek a következő idényre.
"Noha öt jó nevű pólóstól váltunk meg az elmúlt hetekben, erősödtünk a nyáron - mondta Gyöngyösi András vezetőedző. - Egyrészt homogénebb lett a társaság, másrészt Tóth László, Lehmann István és a napokban igazolt Komlósi Péter rutinja sokat lendíthet a csapaton. Július tizenkilencedikén láttunk munkához, és a Magyar Kupa rajtjáig, szeptember tizennyolcadikáig nem utazunk külföldre. A kupadöntő után, a bajnoki rajt előtt Herceg Noviban töltünk majd egy hetet. Célunk a legjobb négy közé kerülés, ami az erőviszonyok ismeretében reális cél."
És akkor térjünk vissza a napokban igazolt Komlósihoz, aki Szentesen vált ismert játékossá. A 27 éves, 196 centiméter magas, 100 kilós hátvéd nevelőegyesületében eltöltött öt idény után az FTC-ben bizonyította képességeit, míg a legutóbbi három szezonban az euroligás francia Nice-ben pólózott.
"A Nizza vezetői karcsúsították a költségvetést, ezért váltottam. Több klub keresett itthonról, de Gyöngyösi András szakmai felkészültsége és fanatizmusa miatt igazoltam Szegedre." - nyilatkozta Komlósi Péter.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2004

KÉPEK

  

 
LINKEK