FONTOS


 

Vasas
Vindisch a legújabb sérült

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: SZG, Nemzeti Sport 2004.03.06
--------------------------------------------------------------------------------

A bajnokságban veretlenül élen álló Vasas-Plaket-Euroleasing együttesét rendre meglátogatják a betegségek és sérülések ebben az esztendőben, s amikor már lassacskán mindenki felgyógyulna, újabb játékosoknak kell kórlapot nyitni.

Mint ismert, hétfőn Varga Dániel olyan szerencsétlen módon ugrott be a nagykanizsai uszoda medencéjébe a válogatott keret bemutató mérkőzésén, hogy a 180 centiméter mély víz ellenére három lábujját törte. Várhatóan négy hétig nem számíthat rá Kásás Zoltán, ami azt jelenti, hogy a jövő szombaton esedékes, mellékesen sorsdöntő Olympiakosz elleni Euroliga-találkozón sem száll vízbe. Harcba indul viszont Görögországban Vindisch Ferenc, holott ő is balesetet szenvedett, mégpedig a Cegléd ellen 13–1-re megnyert szerdai bajnokin. Kásás Zoltán elmondta, saját csapattársa, Hesz Máté lábával találkozott az arca a vízben, s első látásra úgy tűnt, eltörött az orra. Nos, törésnek törés, de szerencsére nem a csont, hanem "csak" a porc bánta. Vindisch mindenesetre kihagyja az OSC elleni bajnoki meccset, de ahogy említettük, a pireuszi derbi fontosabb annál, mint hogy lemondjon szolgálatairól a Vasas.

Kásás Tamás csuklója javulóban van, de még nem az igazi (mellékesen a bordaközi izma is meghúzódott), ezért kihagyta a ceglédi mérkőzést. A Partizan Beograd elleni Euroliga-találkozón hiányzó Kósz Zoltán viszont védett szerdán, más kérdés, hogy sok dolga nem akadt, így térdgondjai ellenére mestere nem pihenteti, vagyis szombaton az OSC támadásainál is le kell fülelnie a labdát a 228-szoros válogatott hálóőrnek. Zárásként Mátyás Zoltánról essék szó, aki vírusos fertőzését követően csütörtökön edzett először.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2004

KÉPEK

  

 
LINKEK