FONTOS


 

A jövő héten a Szegeddel és a Szabadkával kétkapuzik Szentes
Az ismerkedés jegyében

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Szélpál László, Délmagyarország 2004.01.10
--------------------------------------------------------------------------------

Vidumanszky László, a Legrand-Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapatának új edzője a hét elejétől irányítja Berkiék szakmai munkáját. Az eddigi tapasztalatai kedvezőek.

- Ez a hét az ismerkedés jegyében telt - magyarázta Vidumanszky László, a Szentes hétfő óta dolgozó új edzője. - A juniorválogatottal készülő Somogyi és Németh kivételével a keret valamennyi játékosát szemügyre vehettem. Mindenki szorgalmas, érzem rajtuk, a gyengébb őszi produkción tavasszal mindenképpen javítani szeretnének. Erősítés, úszás, labdázás szerepelt eddig a programban. Amolyan bemelegítő hét volt a mostani, hétfőtől aztán növekszik a munka mennyisége. Ekkor már kétkapus meccseket is játszunk: kedden a Szegedet fogadjuk, csütörtökön pedig a Szabadka vendégei leszünk. Természetesen van elképzelésem arról, hogy mit szeretnék a srácokkal védekezésben, támadásban játszatni, ezeket igyekszünk majd az edzőmeccseken gyakorolni.

Edzőcserénél minden esetben felmerül a kérdés, miként fogadja el az új trénert a gárda?

- Egyelőre úgy néz ki, minden rendben. Mindkét félnek érdeke a közös hang megtalálása, csak akkor érhetjük el a vezetőség által elénk tűzött célt, a nyolcadik helyet, ha azonos hullámhosszon gondolkodunk. Már kikértem dr. Tóth Gyula véleményét a csapatról, amennyiben találkozom elődömmel, Komlósi Jánossal, vele is szívesen elbeszélgetnék.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2004

KÉPEK

  

 
LINKEK