FONTOS


 

Már világít a Ferencváros (jég)csillaga
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: , Nemzeti Sport 2003.09.26
--------------------------------------------------------------------------------

A szentesi felkészülési tornán már Jégcsillag-FTC néven szerepeltek a zöld-fehér férfipólósok, ám az új névadó főtámogató csak csütörtökön mutatkozott be a budapesti Bourbon Garden étteremben.

Misky Tamás szakosztályelnök elmondta, hogy olyan szponzorról van szó, amely eddig is segítette a pólósokat. Az élelmiszeripari nagy- és kiskereskedelemmel foglalkozó Jégcsillag tulajdonosa, Szöllősi Tamás ígérte, hogy türelmes lesz, már csak azért is, mert remekül érzi magát a Fradiban. Úgy fogalmazott, ebben az idényben legyen négyben a csapat, aztán az olimpia után jóval merészebb terveket szőnek Csapó Gábor vezetőedzői irányításával.

A Népligetben uralkodó jó hangulatról beszélt az olimpiai bajnok Székely Bulcsú, aki egyenesen úgy fogalmazott, hogy visszatért a családias légkör, és minden újonnan érkezőben kellemesen csalódott. A csapatkapitány, akit Csapó mester a legjobb hazai csapatembernek nevezett, úgy látja, hogy a BVSC-vel lesznek versenyben a bronzéremért, de kettőjükre veszélyes lehet az UTE, a Szeged és akár az Eger is. Apropó Szeged… A csongrádiaktól jött erősítésként Weszelovszky László, az elmúlt szezon gólkirálya, aki tisztában van új helyzetével: "Más lesz itt, a Fradiban, hiszen több a jó játékos, mint Szegeden, így nem feltétlenül én leszek a középpontban. Természetesen szeretnék újra gólkirály lenni, de nem a csapat kárára.”

Újdonság az FTC háza táján, hogy a legjobb együttesek (Honvéd, Vasas, BVSC, Szeged, UTE) elleni derbiket a Komjádi-uszodába viszi a klub, és a főként az iskolába elvitt ingyenjegyekkel igyekeznek széles szurkolótábort maguk mögött tudni. A szünetekben az ügynek megnyert cégek ajándékaival lepnék meg a drukkereket, a kiosztott zöld zászlócskákkal pedig vérbeli hazai hangulatot teremtenének. Ez az akció várhatóan az október 2-i, BVSC elleni meccstől indul.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK