FONTOS


 

A BVSC két Euroliga-meccse kerül képernyőre
Fülöp Gergely balesete

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: SZG, Nemzeti Sport 2003.09.25
--------------------------------------------------------------------------------

Gerendás György nem leplezte örömét az Euroliga második selejtező fordulójának sorsolása után. A BVSC-Brendon mestere elégedetten nyugtázta, hogy együttese nemcsak egyszerűen könnyű csoportba került (egyedül az orosz Szpartak Volgográd képvisel jelentős játékerőt a vasutasok tudását tekintve), hanem meg is rendezheti a tornát.

És van még valami: "Miután ötcsapatos a csoportunk, lesz egy pihenőnapunk, és mert naponta nem három, hanem két mérkőzésre kerül sor, hat helyett csak négy bírót kell fizetnünk – sorolta a további előnyöket Gerendás. – A megállapodások alapján két mérkőzést közvetít majd a közszolgálati televízió, az viszont felháborító, hogy az egyik legeredményesebb magyar sportágnak, azon belül az egyik legeredményesebb csapatnak kemény összeget kell kifizetnie a képernyőre kerülésért. Hiába, hosszú-hosszú ideje csak szép szavak vannak, de jottányit sem haladt előre a sport ügye.”

A klubnak várhatóan 4 millió forintjába kerül a rendezés, amit természetesen igyekeznek a másik oldalon behozni.

A fent említett problémakör gazdasági jellegű, egy váratlan sérülés pedig szakmai nehézségeket szült a Szőnyi úton. "Fülöp Gergely otthon, a fürdőszobában megcsúszott, nekiesett a mosdókagylónak, amely leszakadt, és felvágta Gergő alkarját. Több ín is elszakadt, négyórás műtétet hajtottak végre rajta, és négy-öt hónapig nem számíthatok rá. Balesete miatt valószínűleg Czigány Károlynak jut több lehetőség” – ecsetelte a megoldást a szakvezető. Gerendásnak tehát újabb rést kell betömnie, hiszen az OSC-hez távozó Ibolya Tamás a centerposzton hagyott nagy űrt maga után, pótlása Szabó Gáborra és Decker Ádámra vár.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK