FONTOS


 

Két hét pihenő után megkezdte az edzést a válogatott
Rajongók várták a pólósokat

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Kiss Zsuzsanna, Blikk 2003.08.13
--------------------------------------------------------------------------------

Hamar elröpült az a két hét, amit az újdonsült világbajnok férfi vízilabda-válogatott tagjai kaptak. A fiúk kisimult arccal találkoztak a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában, ahol egy óra tornatermi edzés után ugrottak vízbe.

Kásás továbbra is népszerű
A pólósokat elnyelő hullámok sem zavarták a parton ülő rajongókat, így is megismerték kedvenceiket. A csapat ugyanis – hiába telt el két hét a vb-finálé óta – rendkívül népszerû, így az érintettek sem csodálkoztak azon, amikor a fiatal lányok egymás után léptek oda hozzájuk autogramért
A csapat 30 év elteltével lépett a nagy elődök örökébe a hőn áhított világbajnoki cím megszerzésével. A sikerek ellenére azonban a játékosokra ráfért a pihenés, igyekeztek mind elvonulni a kíváncsi tekintetek kereszttüzéből. Nem is tagadták, nem bánták, hogy néhány napra elbújhattak az érdeklődő szempárok elől.
Dr. Molnár Tamás például feleségével Szlovénia és Horvátország felé vette az irányt. Bár a pólós mostanában gyakran volt úton, feleségének szüksége volt a kikapcsolódásra. Benedek Tibornak is jól telt a pihenés, ő is elutazott néhány napra, akárcsak Fodor Rajmund, aki Olaszországba utazott. Az egykor Itáliában pólózó játékos egy hetet töltött a mesés országban, mondta is, kemény egy ilyen vakáció után visszaszokni a mindennapokba.

Fodor is rengeteg elétett papírt írt alá Fotók: Czerkl Gábor
– Napi két edzéssel készülünk a Világliga-döntőre, szeretnénk azt is megnyerni – mondta Rajmund.
A fiúk első edzésén tucatnyi szurkoló jelent meg. A többségében fiatal lányok végignézték az edzést, néhány fényképet is készítettek, a legnagyobb becsben természetesen a közös fotók lesznek. A csapat eközben jóízûen falatozott, hiszen egy régi ismerős két doboz csokival lepte meg őket. Megtehették, nem kell aggódniuk az alakjuk miatt. Meg aztán Kemény Dénes szövetségi kapitány úgyis tesz róla, hogy hamar lemozogják.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK