FONTOS


 

A Ferencváros pólósainak ezüst fokozatú támogatója lett a SuperPages
Ez tényleg kézre álló megoldás

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: AZ, Nemzeti Sport 2002.10.01
--------------------------------------------------------------------------------

A hét végén is bizonyították, megérdemlik azt, hogy minél többen segítség őket. Az Újpestet legyőző Ferencváros fiatal, ambiciózus együttes (tegyük gyorsan hozzá: ez a lilákra éppúgy igaz, nem vitás, ők is tehetős támogatókat érdemelnének), amely nem véletlenül álmodozik a bajnoki fináléról. Persze, az álmokat és az elvárásokat véletlenül sem keverhetjük össze, ezt hangsúlyozta a gárda edzője, Gyöngyösi András is, aki a héten a Vasas ellen készíti fiait. Mindazonáltal nem bánná, ha eljönne az az idő, amikor a finálé, az aranyérem nem-csak álom, hanem terv volna - ehhez kétségtelen, megfelelő anyagi forrásra is szükség van, lenne. Talán ennek tudatában viselte két játékosa, Székely Bulcsú és Katonás Gergő társaságában viszonylag jól a közel egyórás várakozást a Le Meridien Hotelben hétfő délelőtt, ahol bejelentették: a SuperPages (korábban YellowPages) nevet viselő telefonykönyv-kiadó cég ezüst fokozatú támogatója lett a zöld-fehér gárdának.


"A megújult arculat szerves részét képezi egy újabb kommunikációs csatorna használata. Szponzorációs politikánkat illetően a sport, a Ferencváros mellett tettük le a voksunkat"- így a cég vezetői, akik bejelentették, az új SuperPages könyv az év végén jelenik meg, valamint hogy az intereneten (www.superpages.hu) is átveszik a piacvezető szerepet.
"A legjobb időben jött a cég, hiszen nagyon nehéz előtemeteni a mai világban az élsportnak a szükséges összeget. Köszönjük a SuperPagesnek, hogy ránk gondolt. Nem titok, hetvenmillió forint a szakosztály éves költségvetése, és ez végre a rendelkezésünkre áll" - mondta Wisesner Tamás, az FTC-VMAX szakosztályvezetője az előtt az óriásplakát előtt, amelyen a gárda válogatott tehetsége, az előző idény társgólkirálya, Nyéki Balázs hirdette az újdonsült kapcsolatot: "Kézre álló megoldás."Az.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

  

 
LINKEK