FONTOS


 

Nitsovits Tamás a BVSC-ben folytatja

Az egykori 55-szörös válogatott, az Újpest csapatával BEK-et és Szuperkupát nyerő Nitsovits Tamás két év után elhagyja a Tabán Trafik Szeged pólócsapatát és a BVSC-be igazol.

Két éven át számított a közönség kedvencének Nitsovits Tamás, a Tabán Trafik Szeged OB I-es férfi vízilabdacsapatának 33 éves balkezes klasszisa. Sajnos indokolt a múlt idő, ugyanis a szeptember 29-én rajtoló új bajnokságban már nem a szegedieket erősíti.

- Tamás a BVSC-ben folytatja pályafutását - közölte lapunkkal a trafikos alakulat edzője, Horváth Viktor. - Amikor a hírt bejelentette, először rossz viccnek tartottam az egészet, de aztán meggyőzött arról, hogy nem viccel. Nem tehettem mást, tudomásul vettem elhatározását. Félretéve az önös érdekemet és a Tabán Trafik Szegedét, meg kell, hogy értsem a döntését. Már nem mai gyerek, Pesten építkezik, meg aztán a civil életét is a fővárosban képzeli el. Az alatt a két év alatt, míg itt volt, rengeteget tett a csapat érdekében, ezért csak köszönettel tartozhatunk neki. Egy biztos: nagyon fog hiányozni.

A tréner még elmondta, Nitsovits nélkül is megy tovább az élet. Persze, azzal ő is tisztában van, hogy az egykori válogatottat pótolni szinte lehetetlen, talán csak helyettesíteni lehet.

- Már leigazoltuk a BVSC-ből a fiatal Németh Zsoltot és Fábry Józsefet, a KSI-ből Varga Istvánt, valamint az amerikai olimpiai válogatott kerettag, John Samuel is bennünket erősít majd. Úgy néz ki, az első, július 22-iki edzésünkre nem egyedül érkezik a tengerentúlról, valószínűleg vele tart egy válogatottbeli társa is. Szóval, azért nem annyira sötét a jövőkép.

Szélpál László, Délmagyarország 2002.07.08.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK