FONTOS


 

Kilátás Kásásnak
Hazai pályán ellenfélként a BL-ben

Az olasz vízilabda bajnoki rájátszás elődöntőjébe jutott a Posillipó Napoli. Idegenlégiósainknak, Kásás Tamásnak és Steinmetz Barnának is komoly része volt a sikerben. Hamarosan újra Budapesten üdvözölhetjük őket, a Bajnokok Ligája négyes döntőjére utaznak haza. Az elődöntőben a Honvéd Dominó lesz az ellenfelük.

- Nem lesz könnyű dolgunk a hazai pályán szereplő Dominó ellen - mondja Kásás. - Azért előnyünk is származhat ebből, ha túlságosan nyomasztaná őket a győzelmi kényszer.


Kásás újra hazai vízben

Édesapja, a tavaly "becsén világverő gárdát összehozó Kásás Zoltán, idén az Olimpyakosz Pireusszal jutott be a Final Fourba, ahol a Dubrovnik lesz az ellenfelük. Idén talán összejöhet az apa-fiú döntő.

- Előbb le kellene győzni a Honvédot, de ha kikapunk, remélem nekik sikerül a döntőbe jutni, legalább a családban marad a BL-trófea.

Az olasz bajnoki cím valószínűleg a Posillipó és a fél világot, köztük Benedek Tibort is felvásárló, Pro Recco között dőlhet el. A póló mellett a közelmúltban a költözéssel volt elfoglalva Kásás. Nagyobb, tetőteraszos, panorámás lakást kapott Nápoly elit negyedében, az uszodához közel.

Tegnap a LEN üzenete után vált hivatalossá, hogy Budapest, azaz a Honvéd-Dominó rendezi a vízilabda BL négyes döntőjét. Bodnár Zsigmond, a szakosztály elnöke szerint elsősorban a tavalyi margitszigeti Európa-bajnokság sikerének, a lelkes közönségnek köszönhető a rendezés. Ezúttal is a szigeti Hajós Alfréd uszodában találkoznak május végén Európa legjobb klubcsapatai. S talán a szurkolók besegítik a Dominót a döntőbe.

(buda) és j., A színes Sport 2002.04.10.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK