FONTOS


 

Döntetlen a csongrádi vízilabda rangadón

Csodálatos napsütés fogadta a Csongrád megyei örökrangadó résztvevőit. A szép számú közönség körül-belül ötvenen a vendégek kedvéért utaztak el Szegedre, s utólag elmondhatjuk, hogy nem hiába. Pellei révén ugyanis a Szentes szerzett vezetést igaz, később Varga Péter és Nitsovits akciógóllal fordított. Pellei újabb góljával egyenlő lett az állás, de az örökifjú Nitsovits a negyed vége előtt előnyből is beköszönt...

Tabán Trafik Szeged-Kontavill Szentes 9-9 (3-2;0-2;3-3;3-2)
Szeged 400 néző, vezette: Bátori, Kiszelly

Szeged: Barát - Balla, Molnár, Weszelovszky, NITSOVITS 3, VARGA 4, MÓD 2. Csere: Éles, Dr. Török, Ridzyk, Zsarkó, Kresák. Edző: Horváth Viktor.
Szentes: HORVÁTH - Csörgő 1, Kiss, Szabó, PELLEI 2, Szénászky, KAMENECKIJ 4. Csere: Dallos 1, Hyc 1, Juhász, Somogyi, Bittsik, Berki. Edző: Kádár József.
Emberelőny: 11/5 ill.10/7.
Négyméteres: - ill.-

A folytatásban Horváth Tamás "lehúzta a rolót", mindent védett, vagy a kapufát lőtték szét a szegediek, s a két fórt biztosan értékesítette Kameneckij és Dallos. A fordulás után mindkét oldalon három-három találat következett a harmadik negyedben, így a végjáték előtt 7-6-ra a Szentes vezetett. Két perccel a vége előtt már kilenc-hét volt a vendégcsapat előnye, Mód és Varga azonban nem adta fel és két szép akciógóllal kiegyenlítettek. Ehhez persze az is kellett, hogy az addig eléggé indiszponált hazai kapus is találkozzon a labdával. A döntetlen a látottak alapján igazságosnak mondható.

Horváth Viktor: Nagy meccs volt,igazi Csongrád megyei rangadó. Kár, hogy nem volt nálam nyugtató. A végén sírból hoztuk vissza az egyik pontot.

Kádár József: Okosan, taktikusan játszottunk. A Szeged szerencsével szerezte meg az egyik pontot, de nem vagyok boldogtalan.

Barok István [origo] 2001.10.23

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001