FONTOS


 

A BVSC az előnyért, a Honvéd az egyenlítésért harcol
Pihentek, gondolkoztak

BVSC-Honvéd 17.30

Pihenjetek!

Gerendás György kiadta az ukázt. Nem véletlenül, játékosai ugyanis óriási menetelésen vannak túl. Rájuk fért a lazítás. Regenárálódtak, s fejben készültek a folytatásra. A bajnoki címről még nem igen beszélnek a Szőnyi úton (maximum négyszemközt), pedig ha így folytatják, közel kerülnek hozzá.

"Bármi történjen, büszke vagyok a csapatomra" -mondta Gerendás azok után, hogy a káprázatos formában védő Szécsi Zoltán vezérletével a bajnoki finálé első meccsén 12-10-re fiai nyertek. Idegenben, a Honvéd otthonában! Bravúr ez a javából - két okból is. Egyrészt a Honvéd ezt megelőzően mindössze egyszer kapott ki a Kőér utcában (a Ferencvárostól), másrészt a meccset megelőző napon, a Vasas elleni hosszabbításos ki-ki derbi után hullafáradtan mozogtak Ibolyék.

Gondolkozzatok!

Kovács István kiadta az ukázt. Az Újpesttel a végső győzelemig már eljutó Domino-tréner elégedetlen volt a tanítványaival, azok helyzetkihasználásával. "A nagy tétet el kell viselni, különben odavész minden" - hangoztatta a mesteredző. Nem véletlenül, hiszen játékosai többsége életében először szerepel a fináléban (bezzeg a másik oldalon többen több döntős meccsen is túl vannak), nem vitás, leginkább a fejekben kell helyre tenni a dolgokat. A Honvéd pólósai is tisztában vannak azzal, hogy a Szőnyi úton kellene megszerezni azt, amit otthon elkótyavetéltek. Mert ha újra a BVSC nyer, és 2-0-ás vezetésre tesz szert a három győzelemig tartó párharcban, akkor nagyon, de nagyon nehéz helyzetbe kerülnének.

Nemzeti Sport, 2001.05.02.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001