FONTOS


 

A pólósok és a vezetők megegyeztek egymással
Béke a Fradiban

Béke a Fradiban.

Ezen címmel adott ki a zöld-fehérek pólószakosztálya egy közleményt azok után, hogy vasárnap délelőtt a játékosok, a vezetők, a szponzorok jelenlétében közös értekezleten vitatták meg az utóbbi idők, utóbbi zűrzavaros napok történéseit.

Úgy tűnik, pont került tehát az ügy végére.

"Az FTC-Thomas Jeans vízilabdacsapatának valamennyi tagja elsősorban a klub érdekeit és az együttes eredményes szereplését tartja szem előtt. A szakosztály-vezetőség pedig vállalta, hogy a csapat jogos igényeit és a tevékenységhez szükséges feltételeket biztosítja. A vezetők elismerik, hogy a médiában megnevezett két személy, Vad Lajos vezetőedző és Kósz Zoltán olimpiai bajnok kapus a csapat közös érdekeit képviselték."

Így szól a hivatalos közlemény, amely után egyértelműen kiderült: minden marad a régiben, azaz a szakosztály elnöke, Papp Albert, és vezetője, Wiesner Tamás továbbra is ellátja a feladatát. Bővebben egyébként sem a vezetők, sem a játékosok nem akartak nyilatkozni, mint mondták, szeretnék lezárni az ügyet, megbeszélték a vitatott kérdéseket, és abban maradtak, hogy megpróbálják újra közösen. Ez a megegyezés "természetesen" csak úgy jöhetett létre, hogy a pólósok ígéretet kaptak a tartozások mielőbbi rendezésére, és arra, hogy a jövőben nem fordul elő hasonló, közel három hónapos fizetésképtelenség.

Az értekezleten Komlósi Péter esete is szóba került - mint ismeretes, a Fradi még nem fizette ki a Szentesnek a játékos árának első részletét, és emiatt az alföldiek le akarják tiltani Komlósi játékengedélyét -, s abban maradtak, hogy tárgyalás céljából hétfőn a Magyar Vízilabda-szövetség elnökét, Martin Györgyöt keresi fel Wiesner Tamás.

A Ferencváros egyébiránt csütörtökön négyes tornára utazik Berlinbe (az utat már régen megszervezték), ahol a helyi Spandau 04 mellett a BL-győztes, Molnár Tamással és Biros Péterrel felálló jugoszláv Becsej, illetve az orosz Dinamo Moszkva ellen mérkőznek Székely Bulcsúék.

Béke van tehát újra a bajnokcsapat háza táján, ám az nem lehet kérdéses, hogy vannak még lőtt sebek az érintetteknél. Csak begyógyuljanak...

(amler), Nemzeti Sport 2000.11.06.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK