FONTOS


 

A Vasas a LEN-hez fordul az igazáért
Borul a női bajnokság

Szűcs Péter, a Vasas női csapatának edzője nem hagyja annyiban a dolgot. Mint ismeretes, az angyalföldiek megóvták a Szentes elleni bajnoki meccsüket, mondván, az alföldiek pólósa, Szremkó Krisztina jogosulatlanul szerepelt a találkozón.

Sz?cs -- annak rendje és módja szerint -- elment a szövetségbe, és befizetett tízezer forint óvási díjat. Aztán várt. Hiába. Alaki hiba miatt nem tárgyalják az ügyet. Közölték vele, keveset fizetett, ötvenezret kellett volna. Puff neki!

Akkor miért fogadták el tőle a tízezret?

Ezek után Sz?cs a LEN-hez fordul. Az európai szövetség álláspontját kéri. Nem hivatalosan Szakadáti László, a LEN igazgatóhelyettese csak annyit mondott, hogy Szremkó a tudomása szerint egy olasz klub játékosa, és a Szentes nem kérte ki az ilyenkor szükséges okmányokat, azaz jogosulatlanul szerepelt a magyar bajnokságban. Ha ez beigazolódik, borul az egész bajnokság, hiszen a center nem csak a Vasas ellen szerepelt. A szentesiek váltig állítják, nem szegtek szabályt.

Közben az ELTE csapata is csatlakozott a Vasashoz, és demonstrációképpen nem áll ki a szombati bajnoki meccsen a Szentes ellen.

Már csak ez hiányzott a női pólónak.

Nemzeti Sport, 2000.11.03.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK