FONTOS


 

Férfibajnokság a Dreher-kupáért
Beköszönt-e az ősz?


Hogy a Honvéd-Domino gárdája a tavasszal egyre félelmetesebb egységet alkot, arra épp a bevezetőben említett adat az egyik bizonyíték: az elmúlt héten Szolnokon nyolcból nyolc fórt váltottak gólra Tóth Imréék. Nagy szám - a szó átvitt és konkrét értelmében is, egyben figyelmeztető jel, hogy Kovács István ismét érlel valamiféle zamatosabb gyümölcsöt. Hétfőn, a Kőér utcai "kerti partin" bárki megtekintheti a termést, ugyanakkor az is igaz, lesznek ott másféle zöldek is.

Legelébb is a második helyezett Ferencváros, amely a kupa negyeddöntőjében elbúcsúztatta a Honvédot. Meg kell hagyni, a Fradi egyelőre csak nyomaiban emlékeztet őszi önmagára, amikor is a népligeti bajnokin úgy gázolta el 9-3-ra mostani ellenfelét, hogy abból a három gólból "másfélhez", de inkább kettőhöz a szerencse is kellett.

Ádáz csata kerekedik majd a meccsből, minthogy a két pont létkérdés itt is, ott is. A Honvédnak a rájátszásba jutáshoz kell, a Fradinak az alapszakasz-győzelemhez. Azt sem szabad elfeledni, hogy jelenleg elég képlékeny a helyzet, ez a két csapat összekerülhet az elődöntőben. Abban a stádiumban pedig nagyon nem mindegy, hogy a nyolc pont eléréséig tartó párharc 4:0-ról vagy 2:2-ről indul. Jelenleg Kószék vezetnek 2:0-ra, de nem árt tudni, hogy a Kőér utcában idén még senki sem tudott nyerni. A két döntetlennel távozó csapat is áldhatta a sorsot, hogy megúszta verés nélkül.

Igaz, az egyik épp a Fradi volt.

Honvéd-FTC 18.00 (tv: m2)

, Nemzeti Sport 2000. április 3.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK