FONTOS


 

A hétfői tévémeccsét kabalaszamár nélkül vívja a BVSC
Ó, a csacsi!


Ez az Olympiakosz Pireusszal vívott találkozó történéseinek fényében nem elsősorban marketing-gond. A szamárbőrbe bújt férfiú a nemzetközi kupameccs második félidejében kissé kirúgott a hámból, mutogatásaival olyannyira felingerelte a görögöket, hogy előbb a kapus vágta hozzá a labdát, majd az edző, Nikola Sztamenics bonyolódott közelharcba vele.

"Ezúttal nem jön, de csak munkahelyi elfoglaltsága miatt - válaszolta érdeklődésünkre Gerendás György, a vasutasok szakosztályigazgatója. - Azóta beszéltem a szamárral, pontosabban az őt alakító úrral, aki elmondta, nagyon bántja mindaz, ami történt. A vastag jelmez alatt az amúgy sem hideg uszodában teljesen felforrósodott a feje, ő pedig olyannyira akarta a győzelmet, hogy némiképp túlpörgött."

A mester ugyanakkor megjegyezte, Sztamenics durváskodása semmiképpen sem volt indokolt, az Olympiakosz szerb trénere szerinte szintén túllőtt a célon. "Elképzelem, hogy mit kapnék, ha mondjuk ugyanezt én csinálnám az athéni mérkőzésen, arról nem is beszélve, hogy itthon én kevésbé emlékezetes jelenetekért kemény büntetésben részesültem" - dohogott Gerendás. Az mindazonáltal tudható, hogy sem a LEN delegátusa, sem a játékvezetők nem említették jelentésükben az intermezzót.

Ami viszont a csacsi jövőbeni parti partyjait illeti, a bajnokcsapat szakvezetője kijelentette: semmiképpen sem kívánnak lemondani róluk. "Amióta megjelenik a Szőnyi úton, még egyszer sem veszítettünk mérkőzést, ezért a csapatnak igenis szüksége van rá. Tehát visszavárjuk, csak némiképp visszafogottabb kiadásban. Ha úgy tetszik, szeretnénk, ha a mi szamarunk kicsit emberibb lenne."

(csurka g.), Nemzeti Sport 2000. február 19.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK