FONTOS


 

Az elnökség kezében a döntés
Fellebbeznek a szentesiek


Eldőlt, hogy a vízilabda-szövetség elnökségéhez fellebbez a Kontavill-Szentesi VK férfi pólócsapata. Mint ismeretes, a Szolnoki VSE elleni, 11--9-re elvesztett bajnoki mérkőzés miatt nyújtott be óvást a szentesi vezetőség, szerintük ugyanis bírói műhiba miatt kaptak ki a találkozón. Az óvást a versenybíró bizottság elutasította, ám a jelek szerint a szentesiek nem hagyják annyiban: ragaszkodnak az igazukhoz.

-- A negyvenezer forintnyi fellebbezési díjat már átutaltuk a vízilabda-szövetség számlájára, és a mai nap folyamán írásban is elküldjük a fellebbezésünket -- mondta hétfőn Juhász József, a szentesi klub elnöke.

+ Miben reménykednek?

-- Természetesen abban, hogy nekünk adnak igazat.

+ Az óvást azzal utasították el, hogy az ominózus meccsen a szentesi időkérésnél még nem volt a csapat birtokában a labda, azaz, szabálytalan időkérés "büntettét" követték el, amiért ugyebár négyméteres jár. Ezzel kaptak ki...

-- Mi viszont továbbra is azt mondjuk, hogy a csapat birtokában volt a labda, máskülönben az edzőnk nem kért volna időt.

+ Erre mondják, hogy patt...

-- Nem csak erre hivatkozunk a fellebbezésünkben. Ez csak egy pont lesz a többi mellett. Bízunk az elnökség józan ítéletében, és kérem írja meg: nincs semmi bajunk a szolnokiakkal, sőt, jó barátságban vagyunk, de ragaszkodunk az igazunkhoz. A negyvenezer forint nem kevés pénz, reméljük, ha az elnökség nekünk ad igazat, akkor a szövetség megtéríti a költségeinket, a meccset pedig újrajátsszák.

Nemzeti Sport, 2000. január 4.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK