FONTOS


 

Godova Gábor a tribünről nézi a rangadót
Lilák, vezér nélkül

Két kört követően az UTE is megmutathatja, mire képes a "pesti ötös" az egymás elleni meccseken: a Fradi, a Vasas, a Honvéd és a BVSC egyaránt túl van már egy (avagy két) rangadón, a lilák most tesztelnek először. A rutinos rókák által megtámasztott ifjú gárda a vasutasokkal találkozik a Hajósban, és a meccs több szempontból is érdekesnek ígérkezik.

Az újpestiek kispadjáról például hiányozni fog Godova Gábor, aki Szegeden szaladt bele egy "sárga-piros kombinációba": a tréner egy percen belül kapta meg a két figyelmeztetést, így neki a lelátóról kell megnéznie az összecsapást. "Segítőm, az utánpótlásgárdáknál edzősködő Petrovics Mátyás irányítja majd a csapatot, így aztán nem kell majd olyan jeladásokra törekedni, mint az idén tavasszal a Vasas ellen" - közölte Godova.

Igazi ínyencséget kínál a kapusok párbaja: a hazaiak hálóját az idősődő, ám olykor még mindig világklasszis teljesítményre képes exválogatott, Nemes Gábor őrzi majd, míg a BVSC-ben először száll vízbe a sydneyi olimpia elődöntőjét a mindörökkön emlékezetes beugrásával megmentő bajnok, Szécsi Zoltán. "Abban állapodtunk meg, hogy az első két meccsen nem kell védenie, az UTE ellen pedig csak akkor, ha akar - szögezte le a BVSC mestere, Gerendás György. - Minthogy a Honvéd elleni, csütörtöki kétkapus gyakorláson egészen jól ment neki, azt hiszem, a Szigeten is játszani fog."

Azaz a támadóknak gyaníthatóan egyik oldalon sem lesz könnyű dolguk.

Játékrend

Férfiak, 3. forduló

November 4., szombat

UPC-Eger-Vasas-Plaket, Eger 12.00

MAFC-P&P-Kontavill-Szentesi VK, Szőnyi út 13.00

UTE-Santál-BVSC-Brendon, Hajós Alfréd uszoda 17.00

KSI-Tabán Trafik-Szeged, Hajós Alfréd uszoda 18.30

FTC-Thomas Jeans-Szolnoki VSC, Népliget 18.00

Honvéd-Domino-OSC-British Knights, Kőér utca 19.00

Nők, 10. forduló

BVSC-TBÉSZ-Compaq Polo SC, Szőnyi út 10.00

UVMK-Szabóker-Eger-DVSE-Green System, Eger 13.00

Hungaropharma-OSC-Kecskemét, Komjádi uszoda 13.00

Szentesi VK-ELTE-DSK, Szentes 18.00

A színes Sport, 2000.11.04.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK