FONTOS


 

Az újpesti futballedző keményen neveli a lányát

Nem érezte túl jól magát Amerikában Kisteleki Dóra, így a jelenleg a perthi junior női vízilabda vb-n szereplő játékos valószínűleg visszatér korábbi klubjához, a BVSC-hez.

Fél évet tanult Los Angelesben Kisteleki Dóra egy üzleti iskolában, ám nem tetszett neki túlzottan a kinti élet, ráadásul játszani sem tudott, mert az USA-ban csak februárban kezdődik a bajnokság. Ezért úgy döntött, hogy hazatér, s tanulmányait a budapesti IBS gazdasági szakán folytatja - februárban kezdődnek a nyelvtanfolyamok, majd aztán szeptembertől már a szemeszterek is -, játékospályafutását pedig volt egyesületénél, a BVSC-nél.

Az ifjú hölgy egyébként úszónak készült, s állítólag nem is ment neki rosszul, ám valaki egyszer vízilabdázni hívta, s annyira megtetszett neki a sportág, hogy ottragadt. Mára erőssége lett a női junior válogatottnak is. Sportkarrierje szépen alakul, ezzel a papa is egyetért, aki mellesleg az NB I-es Újpest futballcsapatának vezetőedzője.

Ám Kisteleki István nem szórja százszámra a dicséreteket, mint mondja, keményen neveli a lányát, persze ha gondja van, akkor mindenben segíti őt. Kisteleki hozzátette, attól, hogy nem dicsekszik és kényezteti Dórát, ő még büszke rá. Máskülönben a labdarúgóit sem ajnározza túl, de ők legalább tapsot kapnak tőle egy-egy jó teljesítmény után.

KBL, A színes Sport 2001.12.11.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

LINKEK

  Kisteleki Dóra
  Női vízilabdázók