FONTOS


 

Két napig csak Kovács Ágit fotózták
Barcelona, megfázás, Ciprus

------------------------------------------------------------
forrás: SE, Nemzeti Sport 1999.10.29
------------------------------------------------------------

Barcelonában járt, pénteken este pedig Ciprusra utazik. Előbb a spanyolorszÁgi útról. Mint beszámoltunk róla, a világbajnok mellúszó Kovács ágnes -- hiszen róla van szó -- az Arena sportszergyártó cég felkérésére Barcelonában járt. Három napot töltött a katalán városban, ahol az Arena kétezredik évi katalógusába készítettek róla fényképeket. Két napig csak Ágit fotózták.

-- Leginkább fürdőruhás képeket készítettek rólam, de volt, amikor Arena melegítőbe kellett öltöznöm -- mondja Kovács Ágnes. -- élveztem a munkát, de azt is, hogy egy napom maradt arra, hogy megnézzem Barcelona nevezetességeit. Ami különösen megtisztelő, hogy hasonló reklámkampányban az úszók közül az utóbbi időben csak az orosz Alekszandr Popov és a német Fanziska van Almsick vehetett részt.

-- Ezek szerint a barcelonai fotózásra sem kapott meghívást más sportoló?

-- Nem, rajtam kívül csak profi modellek szerepeltek.

-- A kellemes után a hasznosról. Várja már a péntek estét?

-- Részben. Ciprusra utazunk a válogatottal, az ország mesés, de edzótáborba megyünk, ami sokszor egyáltalán nem felemelő. Persze, nagyon jól tudom, sokat kell dolgoznom ahhoz, hogy jól szerepeljek Sydneyben.

-- Járt már a szerelem szigetén?

-- Még tizenhárom évesen, gyerekúszóként. Abból a szempontból biztosan jó lesz, hogy talán kigyógyulok a megfázásomból. Közel egy hete tart. Nem tudja véletlenül: Cipruson sütni fog a nap szombaton?

Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Kovács Ágnes