FONTOS


 

Egerszegi Krisztina
------------------------------------------------------------
forrás: Naprakész MTV 2000.november
------------------------------------------------------------

Vigasi Ádámné; családanya és ötszörös olimpiai bajnok úszó. Családjával 2000. november 15-i adásunk vendégeként köszönthettük stúdiónkban.

A beszélgetés elején Kriszta már külön kihangsúlyozta: már nem mint olimpiai bajnok, hanem mint édesanya nyilatkozik és szerepel. A család műsorunkban lépett először a televízió nyilvánossága elé. Elmondta, Bálint születése megváltoztatta életüket, méghozzá nagyon pozitív irányba. Programokat ugyanúgy szerveznek, mint "eddig". De csak olyanokat, ahová a kicsi is elkísérheti őket.

Vigasi Ádám

Egerszegi Krisztina férje - ezt persze csak a beszélgetés témája miatt bocsátottuk előre, hiszen 2000. november 15-én az egész családot köszönthettük stúdiónkban.

Bálint négy hónapja született, azóta megváltozott a család élete. Hát még a kezdő apukáé! Természetesen csak pozitív irányban. Érkezése előtt a családi fényképalbumok nézegetésébe merültek azt találgatva, vajon - nemtől függetlenül - kire fog hasonlítani a kis jövevény. Tapasztalatai szerint Kriszta remek háziasszony és jó édesanya - remekül főz és a főnök (azaz Bálint) minden kívánságát előre kitalálja. Programokat ugyanúgy szerveznek, mint "eddig". De csak olyanokat, ahová a kicsi is elkísérheti őket.

Vigasi Bálint

Egerszegi Krisztina és Vigasi Ádám négy hónapos kisfiát 2000. november 15-i műsorunk vendégeként köszönthettük stúdiónkban. Első televíziós szereplésére szülei is elkísérték, akik a fiatalúr első hónapjairól nyilatkoztak.

Egerszegi Krisztina
ÚSZÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Egerszegi Krisztina