FONTOS


 

Egerszegi Krisztina tévésztár lesz
------------------------------------------------------------
forrás: CS.A. Blikk 1999.11.17
------------------------------------------------------------

Szombattól az MTV1-en műsorvezetőként lesz látható Egerszegi Krisztina(25)olimpiai bajnok úszónőnk. Egér gyermekeknek szóló sportmagazinműsort vezet.

Noha hónapokig kellett győzködni, hogy belevágjon, már nagyon élvezi a feladatot. Szombattól az MTV1-es csatornáján mutatkozik be műsorvezetőként Egerszegi Krisztina (25), olimpiai bajnok úszónőnk. Egér gyermekeknek szóló sportmagazinműsort vezet. Noha hónapokig kellett győzködni, hogy belevágjon, nagyon élvezi a feladatot. De állítja, soha nem lesz profi televíziós.

A Jövő-Menő című műsor - amint azt Újvári Gábor, az Aloha Produkció ügyvezetője elmondta - az MTV1-en jelentkezik minden szombat reggel fél tíztől. A 25 perces adásról a műsorkészítők a jövő év végéig kötöttek szerződést a televízióval. A Jövő-Menőt tavaly már sugározta az MTV, de pénz hiányában megszüntették, még mindig négymillió forinttal tartoznak az Alohának. Öt állandó rovattal jelentkeznek. Mindig lesz egy sztárvendég: az első adásban Balogh Gábor öttusa világbajnok, bemutatnak tehetséges gyermeksportolókat, ismert művészek, közéleti személyiségek is beszélnek a sportszeretetükről, emellett beszámolnak aktuális sporteseményekről és lejátszanak gyermekversenyekről szóló amatőrfelvételeket is.

Egerszegi Krisztina - aki Istenes Lászlóval közösen vezeti a műsort - a tegnapi, első forgatást követően nyilatkozott a Blikknek.

- Nem tagadom, több hónapig kellett győzködniük a produkció készítőinek, hogy vállaljam el a feladatot - mondta Egér. - Nehezen álltam rá, mert nem szeretek szerepelni, nem akarom mutogatni magam. Ez egy külön szakma, amit évekig kell tanulni, én pedig soha nem akartam műsorvezető lenni. Aztán végül kötélnek álltam, mert nagyon fontosnak érzem, hogy legyen egy kifejezetten gyermekeknek szóló sportmagazin, amelyben az általam koordinált Életrevaló Plussz-programról is beszámolunk.

Egér hozzátette, hogy lámpalázas volt a felvételek előtt, de aztán belejött, nagyon jól érezte magát a forgatás alatt. Egyébként még barátai előtt is a legnagyobb titokban tartotta új szerepkörét. A családja ugyan tudott a forgatásról, de mindannyiuk számára meglepetés lesz, hogy már szombaton láthatják őt a televízióban. A rendező maximálisan elégedett volt vele, ennek ellenére határozottan állítja, továbbra sem kíván profi televízióssá válni, csak a gyerekek miatt vállalta a feladatot. Arra a kérdésre pedig, ha ennyire szereti a kicsiket, vajon férjével tervezik-e már a családbővítést, Egér csak ennyit mondott:

- Tervben van a baba, de nem szeretnék semmit sem elkiabálni.
Egerszegi Krisztina
ÚSZÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Egerszegi Krisztina