FONTOS


 

Bolognát cserélte fel a fővárosi klubért
Gergő vizsgái

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: (balaton), A színes Sport 2001.09.03
--------------------------------------------------------------------------------

Szardíniáról hazatérve gőzerővel készül egyetemi utóvizsgáira Kiss Gergő. Az olimpiai bajnok balkezes pólós klasszisnak a budapesti Eb miatt nem volt ideje a tankönyveket forgatni. Még be sem fejezi a vizsgáit, máris kezdődik a felkészülés az őszi bajnokságra.

Gergő idén már itthon játszik, a Bologna vízilabda-csapatát cserélte fel a Honvédra. A fiatal bombázónak mindössze annyi ideje maradt, hogy egy hétre elutazzon feleségével, Valkay Annával Szardíniára.


Gergő és Anna egy hetet töltöttek el a mesés Szardínián

- Szerencsénk volt, mert megtalált egy szponzor, aki az utolsó pillanatban egy csodálatos tengerparti szállodába tudott helyet szerezni. Elugrottunk pihenni egy kicsit, de ma már gőzerővel tanulok, mert a héten két utóvizsgám is van. Ha sikerül, negyedéves leszek a jogi egyetemen. Még be sem fejezem a vizsgákat, kezdődnek az edzések. Célunk, hogy a Bajnokok Ligájában a négy közé jussunk, három éven belül pedig komolyabb eredményt érjünk el. Szerencsére a BL négyes döntőjét itthon rendezik - mesélte vidéki háza tornácán Kiss Gergő.

A pólósnak hatalmas kutyája és néhány hónapos cicája társaságában a legnagyobb nyugalomban telnek napjai. Gergő azonban bevallotta: ha sikerülnek vizsgái, barátait meghívja egy kis ünneplésre a kertjébe.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Kiss Gergely