FONTOS


 

Gergő ingázik
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: (balaton), A színes Sport 2001.04.15
--------------------------------------------------------------------------------

Fél évre újra itthon van Kiss Gergő. Az olimpiai bajnok pólós bolognai csapatánál töltötte az elmúlt hónapokat, ám mostantól gőzerővel készül a júniusi budapesti Eb-re.

Gergőnek nem csak a medencében illik megfelelnie az elvárásoknak, hiszen a sport mellett foglalkoznia kell a jogi egyetemmel is, ahol most harmadéves.
- Olaszországban sem volt igazán pihenés a pihenés, hiszen ha akadt egy kis szabadidőm, akkor is a tankönyveket bújtam. Nemrég költöztünk ismét haza, legközelebb ősszel megyünk vissza Bolognába.


Gergő azt vallja, erősítésből sohasem elég

Az egyetemen nemsokára itt vannak az évvégi vizsgák, Szeged és a főváros között ingázok folyamatosan. Persze a pólót sem lehet hanyagolni. Jelenleg külön program szerint edzünk, de május 14-én kezdődik az igazi rákészülés. Akkortól lesz együtt ismét a csapat - mondta Gergő.

Nem akart jóslásokba bocsátkozni az Eb-esélyeket illetően. Ô sem tartja szerencsének, hogy a jugoszlávok, a spanyolok és az olaszok is ott vannak a csoportunkban. Úgy gondolja, ha sikerül a háromból kettőt megvernünk, akkor a másik csoportból egy gyengébb ellenfél jön soron.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Kiss Gergely