FONTOS


 

Ha már pénzt költöttek, hadd szokjanak össze
Vasharapó gladiátorok

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: buda, A Színes Sport 2001.09.11
--------------------------------------------------------------------------------

Idén először megfordulni látszik az az irány, hogy a magyar pólóválogatottak külföldi csapatokhoz igazolnak. Kiss Gergely, Molnár Tamás és Biros Péter két-három éves külhoni kalandozás után tért haza. Kemény Dénes szövetségi kapitány ezt kedvezőnek tartja.

- Két szempontból üdvözlendő, egyrészt nő a bajnokság színvonala, amivel a nézők járnak jól - mondja Kemény. - Másrészt az év közbeni válogatottedzéseken is javul a nívó.


A kapitány SMS-sel tart kapcsolatot

A kint játszókat az SMS-kapcsolaton kívül figyelemmel követi a tévén, a műholdas csatornákon keresztül, és két-három havonta személyesen is megnézi őket. A következő felkészülési ciklus januártól indul.

- Nem akartam ősszel is edzéseket tartani, hiszen klubcsapatainkra nehéz sorozat vár a kupákban és a bajnokságban. Ha már sok pénzért bevásárolták a játékosokat, hadd szokjanak össze. Addig feldolgozom az elmúlt idény tapasztalatait. Beszélek az utánpótlás- és klubedzőkkel, tudni kívánom, kik azok a pólósok, akikkel az elkövetkezendő három évben számolhatok a válogatottnál. Az athéni olimpiára tervezek. Az olimpiai bajnokoknak meglesz az esélyük, hogy még jobbak legyenek, de nem számítanak a múlt sikerei. Csak olyan gladiátorok fognak helyet kapni, akik meghalnak a vízben, és a vasat is szétharapják.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Kemény Dénes