FONTOS


 

Elvették Kásás Tamás sapkáját
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: bruce, Blikk 2003.09.07
--------------------------------------------------------------------------------

Sehol egy nő! Hogy ez miért meglepő? Azért, mert tegnap a Komjádi uszodában tempózott első edzésén az újjáalakult Vasas vízilabdacsapata, rengeteg jóképű, deltás sráccal.

A hölgyek hiánya tán az időponttal magyarázható, hiszen dél tájban a szorgalmasabbja még dolgozik. Pont úgy, mint az a tucatnyi fotós és tv-stáb, amely a világverő Vasas-pólosokat kapja lencse-, no meg mikrofonvégre. Merthogy ennek a gárdának végig kéne vernie a világot, legalábbis a szurkolók szerint. Nem járnak messze az igazságtól, hisz öt világbajnok, olimpiai bajnok, négy Universiade-győztes szeli a habokat, köztük a világ legjobbjával, a létező összes címet elnyert Kásás Tamással.

- Lelkesen jöttem le az első edzésre, bár kicsit furcsa, hogy itt, a Komjádiban edzünk. Ha valaki ezt mondja az év elején, nem biztos, hogy elhiszem... De örülök, hogy itt lehetek, csak egy dolog hiányzik egy kicsit, az 5-ös sapka. A válogatottban enyém ez a szám, itt viszont új fiúként alkalmazkodnom kell, és hiába könyörögtem szinte egész nyáron Vindisch Ferinek, hogy adja nekem, hajthatatlan volt. Végül kijátszottuk, és sajnos, Feri megvert, úgyhogy nekem maradt a 10-es sapka. - Tamás apjának, Kásás Zoltánnak pedig a karmesteri pálca, hogy mind a bajnokságban, mind a nemzetközi kupában a csúcsig vezesse fiait. - Rajtam nem fog múlni. Arra törekszem, hogy a sok feladat miatt ne égjenek ki a srácok és nemsokára tényleg nagy csapatként ünnepeljenek bennünket.
Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

  
  Vasas, 2003.05.27

 
LINKEK

  Kásás Tamás