FONTOS


 

Kásás szállodában alszik itthon
Nápolyi Dominó

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Buda Balázs, A színes Sport 2001.11.21.
--------------------------------------------------------------------------------

Kásás Tamás hazatér. Persze, csak rövid időre, mindössze egy budapesti vendégszereplés erejéig. Pénteken kezdődik a vízilabda Bajnokok Ligája következő sorozata. A Kőér utcai uszodában fogadja az ide bajnokságban veretlen Honvéd-Dominó az olasz Posillipo Napolit, a szlovén Krajnt és a román Rapid Bucurestit. Az első két helyezett jut a következő fordulóba, így nem nehéz megjósolni, hogy a magyar és az olasz bajnok lesz a továbblépő.

- A szlovéneket sem szabad félvállról venni, mert mint csapat nagyon jól szerepelnek - mondja Kásás Tamás, a Posillipo Napoli idegenlégiósa. - Szerdán még vár ránk egy bajnoki forduló a város másik csapata, a Canottieri ellen. Csütörtök reggel kelünk útra és délutánra már Pesten is leszünk. Nem otthon, családi körben leszek, a csapattal együtt lakom, de különben is, a meccsek mellett kevés szabadidőm marad majd. Ennek ellenére örülök, hogy hazamegyek, nyár óta nem voltam Pesten. A vállam is rendbe jött végre, két hete már a tornateremben is dolgozhatok. Ráadásul, a csapat is egyre jobb formában van.


Kásás (fehér sapkában) örül a hazatérésnek

Az olasz bajnoki rajton sok volt a hiányzó a Posillipónál, ám a BL mérkőzésre már csak Silipo nem áll rendelkezésre. Az olaszok egyébként a Vasas-Honvéd meccset analizálva készültek a magyar bajnok ellen.

- Tiszteljük a honvédosokat, játékosállományuk tekintélyt parancsol, ezért komoly bravúr kellene ahhoz, hogy elkapjuk őket.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Kásás Tamás