Szívkanaszta az IM-ben
Janza Kata
(énekesnő)

Tóth Frank
(egyetemista + vízilabdázó)
Mikor és hol találkoztál vele először? 1994-ben, a vízilabda-bajnoki döntőn. Vízilabda-mérkőzésen.
Mi keltette fel az érdeklődésedet iránta? Szerelem az első látásra. Ő kijött a vízből, én pedig a lelátón ültem, amikor találkozott a tekintetünk. Szépsége, kisugárzása, nőiessége.
Melyek a legszeretetreméltóbb tulajdonságai? Nagyon jószívű, kedves, és ami igazán szeretetreméltó, hogy a nagy darab férfitestben egy kisfiú lakozik. Imádata azok iránt, akiket szeret.
Mire vagy a legbüszkébb vele kapcsolatban? A vízilabdázás mellett a SOTE gyógyszerész szakát végzi. Hatalmas erőt és kitartást követel. Walt Disney-filmekbeli alakítására (Aladdin, Oroszlánkirály).
Hiszel az életre szóló szerelemben? Igen. Létezik, mi azon vagyunk!
Elkíséred a meccseire? Igen. Természetesen, már kívülről ismerem a repertoárt.
Miben változtatnád meg? Jó így, ahogy van, de azért egy kicsit szebben is ehetne ... Jó így, ahogy van. Ha változtatnék rajta valamit, már nem Ő lenne.
Mi a legkedvesebb időtöltésetek együtt? Most mondjam ki? Örülünk, ha együtt vagyunk, és akkor aztán minden ...
Hogyan vigasztalhatod meg, ha szomorú? Beszélek, beszélek, beszélek ... Ha vele vagyok, és át tudom ölelni.
Mivel teheted boldoggá? Ha nagyon szeretem, és nem vagyok önző. Sok-sok csókkal.
Mi az amiben nem értetek egyet soha? Szerinte isteni a zsemlegombóc, szerintem csak jó ... Én mindig mondom, hogy Ő milyen szép, de nem hiszi el nekem.
Mivel tudod megbántani? Tudom, hogy nagyon rosszul esik neki, ha azt fejtegetem: két külön világban élünk, és csak remélni tudom, hogy a sport és a művészet világa megfér egymás mellett. Ha elkezdek énekelni, és meghallgattatom vele.
Féltékeny vagy rá? Csak egészségesen. Egészségesen. Egy szép nőre csak veszély leselkedik, ettől szeretném őt távol tartani.
Mit tennél, ha megtudnád, hogy megcsalt? Kizárt dolog, hogy megcsaljon. Ha mégis? Azt hiszem, megbocsátanám. Kalap, kabát.
Miért szakítanál vele? Ha úgy érezném, hogy már nem szeret vagy becsap. Nem fordult meg még a fejemben.
Hogyan emlékszel az első csókra? Nagyon izgalmas lett volna, ha egyik ismerősünk nem vágott volna a fejünkre a kibontakozás első pillanatában. Sokszor emlékezem rá, a bajnoki döntő után találtunk egymásra, és ez nem feledhető el soha.
Hogyan becézed? Frankie. Ha bizalmasabb, akkor Süni. Katóci.
Milyennek képzeled el vele a jövőt? Természetesen nagyon idillikusan. Szépnek, meghittnek, családiasnak.
Mi a legkedvesebb ajándék, amit tőle kaptál? Egy süni (persze játékról van szó), aminek télapósisakja van. Szerelme, aminél nincs szebb.