FONTOS


 

Egyelőre fogalma sincs róla, hogyan kapja meg a pénzét
Kikapcsolódás Korfun

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: buda, A színes Sport 2001.09.13
--------------------------------------------------------------------------------

Két év után újra hazai medencében, a Honvédban készül a vízilabda-válogatott nehéztüzére, Biros Péter. Előbb Rijekában kergette őrületbe a kapusokat, tavaly pedig a félelmetes Becsejnek volt igen hasznos tagja, Kásás Zoltán edző kezei alatt.

- Kicsit furcsa, hogy itthon kezdtem el a felkészülést, de az lényegében nem sokban különbözik a külfölditől - mondja Biros. - Azért jobb érzés újra hazai környezetben edzenem. Rijekában egy fiatal csapatban szerepeltem, ahol jobban fejlődhettem, a Becsej csapatában viszont nagyszerű játékosokkal játszhattam együtt.


Biros újra hazai medence szélén

Igaz, az óbecsei gárda még tartozik a játékosoknak, köztük Birosnak is, s egyelőre nem tudják, hogyan fogják megkapni pénzüket. Reperger László ugyanis távozott a csapattól, márpedig idáig vele álltak kapcsolatban légiósaink.

- Jó csapat jött össze a Honvédban. Már alig várom az első meccset, hogy végre ott is képet kapjak, mire is vagyunk képesek valójában. Nehéz bajnokság előtt állunk, hiszen mindig nehezebb megvédeni egy bajnoki címet, mint megszerezni azt. A Bajnokok Ligájában a négy közé várom a csapatot, aztán, hogy ott mi lesz, az még megjósolhatatlan.

Sikerült pihenésre is időt szakítani válogatott pólósunknak, Korfun töltött barátnőjével egy csodálatosan szép hetet.

- Egy hete kezdtük meg a felkészülést, kicsit nehezemre esett az első edzés, de az ember egy idő után megszokja, hiszen ez a dolgom.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Biros Péter