FONTOS


 

Mindenki cáfolt
Nem a pofonon múlt...
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: (válfi), Nemzeti Sport
--------------------------------------------------------------------------------

Sokan tényként kezelték (tegyük hozzá, volt valami ebben az elképzelésben), hogy a legújabb Túró Rudi-reklámban a válogatott vízilabdázó, Benedek Tibor azért szerepel a szintén válogatott sportoló, a kajakos Storcz Botond nélkül a tévében, mert utóbbi, néhány napja megütött egy újságírót.

Nem erről van szó.

A pofozkodás múlt szerdán történt, az új filmet pedig hétfő óta vetíti a televízió. Storcz Botond elmondta, nincs összefüggés a két eset között. Tudta, szeptember végéig énekelhet a képernyőn, a partner hosszabbítást kért tőle, annak az ideje pedig lejárt. Ennyi.

A cég munkatársa is cáfolt. érdeklődésünkre elmondta: ez egy teljesen új film, amely új termékhez kapcsolódik, tehát csupán véletlen egybeesésről van szó. Egy ilyen reklám elkészítéséhez nem elegendő néhány nap, a mostani változatot már hetekkel ezelőtt elkészítették Benedekkel.

Mivel a klasszis vízilabdázó ugyanazzal a mondattal "lép be", mint korábban, ezért azt gondoltuk, eredetileg ugyanúgy ketten szerepelnek, de a történtek hatására Storczot "kivágták" az elejéről. A cég munkatársa ezt is cáfolta, a reklám szándékosan rövidebb ideig tart, mint a korábbi. Sem a két sportággal, sem a két klasszissal nem álltak folyamatos szerződéses viszonyban, a megállapodás csupán a film elkészítésére szólt.

Azaz: Storcz így is, úgy is távozott volna a képernyőről.
Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  

 
LINKEK

  Storcz Botond