FONTOS


 

Aquincumba beszökött a boldogság
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Jocha Károly, Színes Sport 2002.09.24.
--------------------------------------------------------------------------------

Ezt az örömet nem lehet megszokni. Jelentős a vigasság az aquincumi családi házban, megszületett a Fábián házaspár unokája. Fábián László és felesége, Fábiánné Rozsnyói Katalin, női kajakválogatottunk szakvezetője fiúunokára büszke.

Leányuk, a nagyszerű kajakos-edző, Fábián Mónika fiúgyermeknek adott életet. Katika, a büszke nagymama egyelőre nem tudja, minek örüljön jobban, a válogatott kajakoslányok idei fantasztikus Eb- és vb-remeklésének, vagy a Bátor Benjámin névre keresztelt, az e világra 3350 centivel, 53 grammal beköszönt vasgyúró fiúcskának.


Vitáznak a nagyszülők, futballista vagy úszó legyen az unoka?

- Javában vitázom a férjemmel azon, hogy úszó vagy futballista legyen a fiúcska - nyilatkozza Fábiánné Rozsnyói Katalin. - A férjem szereti a labdarúgást, én viszont úgy látom, Bátor Benjámin a nagy kezei miatt kiváló úszó lehet. Talán fölösleges a vita, mert kajakos lesz a legénykéből?

A szuperedző nagymama besegít a leányának. Amíg Mónika az újszülöttel van elfoglalva, Kati asz- szony lejár az MTK edzésére. Elvégre figyelni kell Mónika tanítványaira is.

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  

 
LINKEK

  Fné Rozsnyói Katalin