FONTOS


 

Bolondos kenupáros - olimpiai aranyéremmel
Pulai tévézik

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: TAMÁS RITA, Színes Sport 2001.10.16
--------------------------------------------------------------------------------

Nemcsak arról híres Pulai Imre és Novák Ferenc kenupáros, hogy tavaly nyert az olimpián, hanem arról is, hogy a bolondságokért nem kell a szomszédba menniük. Ha rendeznének egy poénversenyt a sportolók körében, egészen biztosan dobogón végeznének, de az sem kizárt, hogy győznének.

A napokban azonban csak Pulai - becenevén Sumák - csillogtathatta meg humorát a televízió képernyőjén, mégpedig a Heti hetes műsorában. A felkérés valószínűleg Sumák jól ismert humorérzékének volt köszönhető, és elképzelhető, hogy a kétméteres kenus a közeljövőben újra szerepet kap a képernyőn.


Pulai a humor embere

- Nem volt baj, hogy Novák nélkül mentem a stúdióba, hiszen így nem tudott válaszolni, még jobban lehetett zrikálni őt - mondja Sumák. - Ha engem pécéznek ki, az sem zavar, műsor után úgyis elintézünk mindent. Egyébként a műsorban szereplőkkel megvagyok, Bajor Imrével pedig különösen jó a viszonyom.

Miközben Pulai a tévézésről beszél, Novák Ferenc a háttérben nagy kiáltásokat hallat.

- Itt, a Honvéd vízi telep falára kitették Novák fényképét is - meséli Sumák. - Összefirkáltam a fotót, rajzoltam neki mellet, szarvat és bajuszt.

Amíg Novák Feri a válaszlépésen töri a fejét, Pulai Imre egy kicsit a kenuról is beszél.

- Az elmúlt idény nem sikerült, nem kerültünk ki a vébére. Most kapunk egy új hajót, párost és egyest is, olyanokat, amelyekben én is elférek. A célunk az, hogy ismét a legjobbak legyünk, megteszünk érte mindent.

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  

 
LINKEK

  Pulai Imre