FONTOS


 

A kétszeres olimpiai bajnok az egyest favorizálja
Csak egyszer borult

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: (tamás), Színes Sport 2001.10.12
--------------------------------------------------------------------------------

Kolonics György már jó ideje elkezdte az edzéseket, de egyelőre nincs jó formában. Ahogy az az idény elején lenni szokott. A kétszeres olimpiai bajnok kenus minden évben nehezen lendül bele, éppen ezért nem is szokott túl sok időt kihagyni, a többieknél előbb kezdi el a mozgást.

Idén a szokásostól eltérően alakult a pihenője, de ez is azt szolgálta, hogy ne szokjon el a víztől. Szlovéniában járt raftingolni, vagyis a hegyes, sziklás folyóban kellett egyensúlyoznia - kenuban.


Persze Szlovéniában nem ilyen lenge öltözetben raftingolt

- Egy baráti társasággal voltam kint, óriási élmény volt - mondja Kolonics. - Nem panaszkodhattunk a formánkra, mi csak egyszer borultunk bele a jéghideg vízbe, azt mondják, ez nagyon jó arány, a többiek sokkal többször "fürödtek meg".

Kolonics Csepelen kezdi az idényt, természetesen Ludasi Róbert edző irányítása alatt. A kétszeres olimpiai bajnok, aki egyik címét még 1996-ban nyerte párosban, a másikat már 2000-ben egyesben, nem akar változtatni versenyszámain. Továbbra is egyesben szeretne versenyezni, ami persze attól is függ, hogy a jövő tavaszi válogatóversenyeken milyen formát mutat. Ezt a kitételt mindig hozzáteszi. Talán azért ilyen sikeres, mert soha nem elbizakodottÖ

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  

 
LINKEK

  Kolonics György