FONTOS


 

K–2-re "keresztelte" a gödi Derű sörözőt
Kammerer sörcsapot ragad

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: GG, Nemzeti Sport 2004.05.18
--------------------------------------------------------------------------------

Szombat este nyitó buli volt a gödi Derű sörözőben. Igaz, a vendéglátó-ipari egység már évek óta büszkesége a Pest megyei városkának, ám ezúttal a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, Kammerer Zoltán személyében új bérlő tűnt fel a színen.


A K–2 sydney-i olimpiai bajnoka, Kammerer Zoltán mindenkit szívesen lát új sörözôjében, a gödi K–2-ben (Fotó: Farkas József)
– Remekül sikerült a nyitó parti, a Ferencváros–MTK mérkőzésre például góltotót írtunk ki, és a nyertes két korsó sört guríthat le a torkán – magyarázta Kammerer Zoltán.
– Tehát egy sportkocsmát hozott létre.
– Olyasmit, és ennek kapcsán a nevét is megváltoztatom. Csak még nem tudom, hogy K–2 Café vagy K–2 söröző legyen-e a neve. Mindenesetre bízom benne, hogy hangulatos, közkedvelt helynek leszek a főnöke.
– Az ön habitusát ismerve biztosan sok törzsvendége lesz.
– Remélem is. Az olimpiai bronzérmes kajakozó, Veréb Krisztián is azt mondta, hogy pont nekem találták ki ezt a helyet. Meglehetősen nyitott ember vagyok, bárkivel képes vagyok leülni beszélgetni. Vasárnap reggel is leültem egy kávéra néhány idős bácsival, és remekül eltársalogtunk az élet nagy dolgairól.

– Az olimpiai felkészülés hajrájában nem jelent gondot, hogy pluszterhet vett a nyakába?
– Nem, hiszen az üzletvezetés nem az én vállamon nyugszik. A sörözővel kapcsolatos ügyeket a sógornőm bonyolítja le, én csak az olimpia után csatlakozom a "brigádhoz". Ha bejön ez a vállalkozás, biztos, hogy továbbfejlesztem majd, hiszen korábban is ilyen pályát képzeltem el magamnak. Mindenesetre örülök, hogy van egy hely, ahol az olimpia után a sportolók megünnepelhetik a győzelmeiket, vagy éppen kibúslakodhatják magukat.

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Kammerer Zoltán