FONTOS


 

Kellemes gond a kajakosok körül
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Sportonline, 2001.05.16
--------------------------------------------------------------------------------

Horváth Gábor és csapattársai a Budapesti Honvédban az egyik rádiótelefon szolgáltató bizalmát élvezik az elkövetkezendő időszakban. Erről írt alá megállapodást a klub vezetője és a támogató elnök-vezérigazgatója. A Kajak-kanu sportban az egyesületi szponzorokon túl, a szövetségi, de néhány világklasszisnál az egyéni támogatók elvárásainak is meg kell felelni. Erről az édes teherről a kérdeztük Horváth Gábort a Sydney olimpiai bajnokát.

Hírügynökségi jelentés:

A Westel Mobil Rt. lett a Honvéd kajak-kenu szakosztályának névadó szponzora - jelentette be a tegnapi sajtótájékoztatón Kunszt Gábor, a Honvéd elnöke és Sugár András, a piacvezető mobilszolgáltató cég elnök-vezérigazgatója. A Westel támogatását élvező sportolók köre újabb hét taggal bővült, Pulai Imre, Novák Ferenc, Horváth Gábor, Beé István, Buzák Miklós, Végh Attila és Mangel Berény is a csapat tagja lett.


A hír szerint, újabb taggal bővült a támogatóid köre.

Horváth Gábor Régen sejthető dolog volt ez, de csak most érkezett el az alaklom az aláírásra. A Westel, mint egyesületi szponzor jelenik meg ezentúl, így mi a Honvéd-Westel kötelékébe tartozunk mától. A következő versenyen is már ezzel a névvel jelenünk meg.

Hogyan osztódnak le a megjelenési helyek a többi támogató között, melyek személyesen téged, vagy a szövetséget szponzorálják?

Külön kell választani a hazai és a külföldi versenyeket. Ha itthon indulunk és nem válogatottként jelenek meg, akkor a hordom az egyesületi és az egyén szponzoraimat. Ha válogatott színekben lépek fel, köteles vagyok viselni a válogatott szponzorait, az egyesületét, valamint az egyéni szponzoraimat.

Mint a reklámújság?

Úgy tűnhet, de nincs más választása sem a sportnak, sem az egyesületnek, sem nekem. Ha szeretném továbbcsinálni ezt a dolgot, ahhoz pénz kell és ez egyenlőre nincs másképpen, mint támogatók révén. Valahogy a támogatási nagyságrendek is így néznek ki, mint felsoroltam. Én valamivel szerencsésebb vagyok, mert több támogatóm egybeesik a szövetségiekkel, így kevesebb felvarrót kell kitennem. Van olyan versenyzőtársam, akinek a hat főtámogató mellé, még kettőt személyest is ki kell tennie.

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Horváth Gábor