FONTOS


 

Gyógyul Horváth Gábor
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Délmagyarország 2002.07.04
--------------------------------------------------------------------------------

Az olimpiai bajnok kajakos Horváth Gábor sérüléséről már hírt adtunk. A szurkolók kedvence egy üvegajtóba nyúlt bele, s kaszabolta szét a kézfejét. A gyors orvosi diagnózis megállapította, hogy legalább egy hétre harcképtelenné válik a sportoló.

Angyal Zoltán szövetségi kapitány is megijedt, hiszen így kérdésessé vált a szegedi Eb-n való indulása. Tegnap telefonon érdeklődtünk Horváth Gábor állapota után, s a versenyző jó hírekről tudott beszámolni.

- Ott leszek Szegeden, szerencsére gyorsan gyógyul a kezem. A jövő hét elejétől teljes intenzitással végezhetem a vizes edzéseket, bízom benne, hogy jó formába lendülök az Európa-bajnokság kezdetére. Addig sem a pihenés tölti ki az időmet, mindennap kétszer szárazföldön tréningezem Dunavarsányban, megpróbálom magam jó kondiban tartani. Jó a hangulat a csapaton belül, mindenki várja a kezdést és azt a szenzációs légkört, amely az 1998-as világbajnokságra is jellemző volt. Ígérhetem, mi azon leszünk, hogy a szurkolók biztatását jó szerepléssel háláljuk meg, minél több érmet szeretnénk begyűjteni, hiszen mindannyian nagyon szeretünk Szegeden versenyezni - mondta búszúzóul a többszörös világ- és olimpiai bajnok.
Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Horváth Gábor