FONTOS


 

Kovács Ágnes új szerepkörben, háziasszonyként debütált
Fogadás a győzteseknek

------------------------------------------------------------
forrás: SE, Nemzeti Sport 2002.12.24
------------------------------------------------------------

Hétfő kora délután a Kárpátia étteremben tartott fogadást a Magyar Úszószövetség vezérkara. Az ünnepi összejövetelnek kettős célja volt, hiszen néhány nappal ezelőtt Riesában a rövid pályás Európa-bajnokságon nem csupán Risztov Éva három aranyának örülhettünk, hanem annak is, hogy Budapest Eindhovennel szemben elnyerte a 2006-os úszó, műugró, műúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokság rendezési jogát.


Risztov Évának természetesen hatalmas sikere volt a hétfôi ünnepi fogadáson (Fotó: Meggyesi Bálint)
A fogadáson tiszteletét tette Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere is, valamint Kóródi Mária környezetvédelmi miniszter, ám Medgyessy Péter miniszterelnök és Kovács László külügyminiszter a parlamenti munka miatt nem tudott megjelenni az ünnepségen. Kovács Ágnes új szerepkörben debütált, az összejövetel háziasszonyaként működött közre.

A politikusok mellett Aján Tamás, a MOB főtitkára és Gyárfás Tamás, az úszószövetség elnöke is méltatta Risztov Éva teljesítményét, és természetesen a nyertes kontinensbajnoki pályázatról is szót ejtettek a felszólalók.

Az azonban továbbra is kérdéses, hogy hol épül fel az Eb-uszoda, Jánosi György sportminiszter szerint a két ünnep között kiderül, hogy a három helyszín (Kőér utca, Latorcza utca, Műszaki Egyetem) közül melyik nyeri el a kormány tetszését.
Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS.2002

KÉPEK

 

 
LINKEK