FONTOS


 

Csak Rózsa betegeskedett
Miami után Budapest

"Csupán Rózsa Norbert volt beteg, öt napot kellett kihagynia, ám egyébként elvégeztük azt a munkát, amelyet elterveztünk" - mondja Nagy József, aki a Honvéd-műhely gardírozása előtt az olimpiai bajnok mellúszóval, Mike Barrowmannal is dolgozott. Nagy nem tagadja, a március 18-19-én esedékes budapesti felkészülési viadalon nem lesznek csúcsformában a tanítványai.

"A nevében is benne van, felkészülési verseny lesz. Mutatni kell valamit, de senki se várjon csúcsformát. Azt a június eleji országos bajnokságon kell nyújtani" - folytatta Nagy, akinek honvédos munkáját minősíti, hogy a múlt év során a korosztályos és felnőttbajnokságon a Honvéd-úszók szerezték a legtöbb pontot.

Mint ismeretes, a márciusi felkészülési viadalon - Kiss László szövetségi kapitány javaslatára - összetett győztest hirdetnek, magyarán: a reggeli selejtezőben és a döntőben úszott időeredményt összeadva alakul ki a végeredmény. A szokatlan lebonyolítási rendről (az előfutamok jelentőségét szeretnék növelni a változtatással) Nagy Józsefnek is van véleménye.

"Teljes mértékben egyetértek vele, jó ötletnek tartom" - zárta nyilatkozatát a főedző.

SE, Nemzeti Sport 2000.03.09.

Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS.2000

KÉPEK

 

 
LINKEK

  ÚSZÁS.2000