FONTOS


 

Egerszegi Krisztinának ismét kisfia született
------------------------------------------------------------
forrás: CS.A. Blikk 2002.02.20
------------------------------------------------------------

Újabb apróság érkezett az Egerszegi-Vigassy családba, Barnabás a vártnál korábban bújt ki mamája pocakjából. Híres anyukája, az ötszörös olimpiai bajnok úszónő jól van, még néhány napig a Rókus kórház vendégszeretét élvezi. Krisztina jól viselte az áldott állapotot, és a szülés is könnyebbnek tűnt neki az elsőnél. A 3 kilós, 51 centis baba érkezésének Egerszegi Krisztináék első gyermeke, Bálint is nagyon örült.

Az úszónő második gyermekét várta, de jobbnak látta, ha magánéletének egyik legféltettebb kincsét a születésig csak családja tudomására hozza. Az áldott állapotot jól viselte, a szülés is könnyebb volt, mint Bálintnál. Férje, Vigassy Ádám mellette volt, és nagy segítséget nyújtott neki Demeter János főorvos. Barnabás nem sokat húzta az időt, február 18-án 19.20-kor kibújt mamája pocakjából.

Barnabás bár a vártnál korábban született, gyönyörű és fejlett kisbaba. Pár napig még édesanyjával a kórházban marad, de addig sem lesz egyedül. Családja és bátyja már nagyon kíváncsi volt rá, Bálint széles mosollyal vette tudomásul az öcsi érkezését. Képernyőn már sokszor látta, hiszen Krisztináék őt is magukkal vitték az ultrahangos vizsgálatra. Persze élőben mégiscsak más élmény.

A Barnabás név kiválasztását hosszas fejtörés előzte meg, hiszen a szülők nem akarták, hogy a pici olyan nevet viseljen, amely már van az Egerszegi vagy a Vigassy családban. Nem volt könnyű megtalálni a megfelelőt, hiszen Ádámnak hat testvére van. A Barnabás név azonban ideális választás, hiszen annyit jelent: a vigasztalás fia.
Egerszegi Krisztina
ÚSZÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Egerszegi Krisztina