FONTOS


 

Euroliga, férfiak, 2. selejtező forduló
Vasas: betonvédekezés

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Kalapos Mihály, Nemzeti Sport 2003.10.11
--------------------------------------------------------------------------------

"A gólkülönbség ellenére sem vagyok elégedett, hiszen megengedhetetlen hibákat is elkövettünk, amelyeket mellőznünk kellene a hátralévő két találkozónkon."

H-csoport
Vasas-Plaket-Euroleasing–Triglav Kranj (szlovén) 11–0 (2–0, 3–0, 2–0, 4–0)

Belgrád, 100 néző. V: Koryzna (lengyel), Mares (cseh)
VASAS: Németh Zs. – Kásás T. 1, Varga T. 2, STEINMETZ Á. 5, Steinmetz B., Hesz 2, Gombos. Cs: Mátyás, Vindisch, Bánhidy, Varga D. 1. Edző: Kásás Zoltán
KRANJ: Homovec – Svegelj, Troppan, Podvrscek, Peranovic, Mihelcic, Z. Baldermann. Cs: Kern, Stirn, Suhadolnik, Vehovec. Edző: Tono Baldermann
Gól – emberelőnyből: 5/4, ill. 2/0
Négyméteresből: 1/1, ill. –

Partizan Beograd (szerb-montenegrói)–Amersfoort (holland) 12–6, Vuliagmeni (görög)–CN Barcelona (spanyol) 5–4 – hoszszabbítás után. Az állás: 1. Vasas 6 pont (39–15), 2. Partizan 6 (31–13), 3. Vuliagmeni 4 (17–13), 4. Barcelona 2 (28–20), 5. Amersfoort 0 (15–38), 6. Kranj 0 (8–39)

Az első Vasas-gólra öt percet kellett várni, amikor is Varga Tamás találta meg az utat a szlovének kapujába, és még a negyed vége előtt Steinmetz Ádám is gólt szerzett. A második játékrésztől kezdve már minden simán alakult, egyértelművé vált a magyar csapat fölénye, és a nagy formában játszó, öt gólig jutó "kis” Steinmetz nevéhez fűződik az utolsó két találat is. Rossz hír a Vasas háza tájáról, hogy Varga II Zsolt a derekát fájlalja, ezért nem nevezte őt a mérkőzésre Kásás Zoltán.
Az angyalföldiek szombaton a görög Vuliagmenivel találkoznak, amelynek sorait újra erősíti az első két mérkőzést eltiltás miatt még kihagyó Georgiosz Afrudakisz.

Mestermérleg
Kásás Zoltán:
– Örülök, hogy nem kaptunk gólt, igaz, ez a Kranj gyengébb volt a strasbourgi selejtezőn látottnál is. A gólkülönbség ellenére sem vagyok elégedett, hiszen megengedhetetlen hibákat is elkövettünk, amelyeket mellőznünk kellene a hátralévő két találkozónkon.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK