FONTOS


 

Férfi Euroliga-selejtezô, 1. forduló, A-csoport, Strasbourg
Varga II Zsolt: remek ötös
Közelítenek a húszhoz

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: SZG, Nemzeti Sport 2003.09.20
--------------------------------------------------------------------------------

A-csoport
Vasas-Plaket-Euroleasing-FREM Odense (dán) 19-1

(4-0, 6-0, 4-0, 5-1)
Strasbourg, 100 néző. V: Hausche (német), Jarochowski (lengyel)
VASAS: Németh Zs. - Varga D. 1, Bánhidy 2, Mátyás 1, Steinmetz Á. 1, Vindisch, Gombos 2. Cs: HESZ 2, VARGA II ZS. 5, MADARAS 3, Kásás T. 1, Steinmetz B. 1. Edző: Kásás Zoltán
Gól - emberelőnyből: 4/4, ill. 3/1
Négyméteresből: 1/1, ill. -

A világbajnokok közül Varga Tamást mentette fel medencebeli teendői alól Kásás Zoltán pénteken, de Kósz Zoltán sem állt kapuba a dán Odense elleni öt órai teán. Bizony, a találkozó cseppet sem rejtegetett több izgalmat, mint egy kényelmes uzsonna, a csekély ellenállású északiak pedig igencsak jóllaktak az egy híján húsz Vasas-találattal.
Ezúttal Varga II Zsolt adagolta a legnagyobb intenzitással a gombócokat, végül öttel kínálta meg az Odensét. Hatékonysága nem lebecsülendő, mégis elmaradt bátyjáétól, a most pihenő Varga Tamástól, aki a nyitó napon hatig jutott.
A piros-kékek szombaton a csoport legnagyobb játékerőt képviselő együttesével, a szlovén Kranjjal találkoznak, és hogy mennyire komolyan veszi az összecsapást Kásás Zoltán, bizonyítja: a szakvezető mustra alá vette a leendő ellenfél Mariupol elleni találkozóját.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK