FONTOS


 

Martin beszélgetésre hívta a Honvéd és a Vasas képviselőit
Elnöki invitálás

Általános a vélemény, hogy a Dreher-kupáért zajló pólóbajnokság elődöntőit kísérő jelenségek sokat ártanak a sportág jó hírének. Ezért nem volt meglepő a hivatalos bejelentés: Martin György beszélgetésre invitálta a vasárnap kezdődő döntő két résztvevőjének képviselőit. Csütörtökön 14 órakor a margitszigeti Grand Hotel különtermében találkozik a szövetség elnöke, főtitkára és néhány bizottság első embere a Honvéd, valamint a Vasas vezetőivel, edzőivel.

"A nem éppen szokványos összejövetel célja, hogy a jövőben lehetőleg kerüljük el a nyilatkozatháborút, főleg az olyan, nyilvánosság előtti észrevételeket, amelyek a játékvezetéssel foglalkoznak, nem éppen pozitív megközelítésből" - tájékoztatta a távirati irodát a tanácskozás indítékáról Jakab Zoltán főtitkár. A sikersportág irányítói kisérletet tesznek arra, hogy a küzdő felek állapodjanak meg, de minimum egyeztessenek a bírók személyéről. Igaz, nincs túl nagy választék, de az előzetes egyetértés mindenképpen növelné a parton eddig valóban gyengén, sok hibával dirigálók felé megnyilvánuló bizalmat.

Jegyek a döntőre

A vasárnap kezdődő döntő első meccsére péntektől lehet jegyet vásárolni. A nagy érdeklődéssel várt Honvéd-Vasas párharc első összecsapására a Kőér utcában kerül sor a tv2 közvetítésétől függően körülbelül 10.45 órától, s a házigazda címvédő 1000 belépőt hoz forgalomba 1500 forintos áron. A jegyek megvásárolhatóak pénteken és szombaton a helyszínen, 10 és 18 óra között.

Férfi pólóbajnokság a Dreher-kupáért

Jubilánsok

A bajnokság rájátszásának elődöntői során a következő játékosok jubiláltak

250 mérkőzés: Bereczki Miklós (Honvéd). 200: Varjas Attila (BVSC). 125: Császár György (BVSC). 150: Varga Tamás (Vasas)

A B-csoport közelmúltban lezajlott mérkőzésein a következő játékosok jubiláltak

375: Mohi Zoltán (Szolnok). 225: Kollár György (Kecskemét). 150: Csányi Róbert, Gebauer Lajos (mindkettő Tatabánya). 100: Bíró Balázs (Kecskemét), Körmendi Gábor (Szolnok), Seress Tibor (Eger). 75: Schwarcz Zoltán (Tatabánya). 50: Rex-Kiss Endre (KSI), Süveges Máté (Szolnok)

CSG, Nemzeti Sport 2002.05.09.

Férfi válogatott
Női válogatott
Rájátszás 2002
VÍZILABDA

KÉPEK

  

 
LINKEK