FONTOS


 

Keserédes ezüstérem
Megkezdődik az új csapat építése

Máskor, máshol, talán elégedett lenne a Bajnokok Ligája-döntőben szerzett ezüstéremmel Kovács István. A Honvéd-Domino vízilabdacsapata mesterének mégis kicsit keserű a szája íze. Elvégre hazai pályán, hazai közönség előtt maradtak alul a görög bajnokkal szemben.

- Mi tagadás, sokat kivett belőlünk a magyar bajnoki hajrá - mondta Kovács István. - Túl sok kemény mérkőzést játszottunk, s ez látszott is a döntőbeli teljesítményünkön.

Persze nem a Vasas elleni emlékezetes mérkőzés számlájára írja a viszonylagos kudarcot. Nyilván az ott kirobbant verekedés sem lehetett túl jó hatással a Honvédra, de a nápolyiak ellen például jól ment a játék.


Az eredmény az arcokra írva

- Bizonyos szempontból azért elégedettek lehetünk. Elvégre első BL-szereplésünkön második helyezést szerezni azért nem kis fegyvertény. Ezúttal azonban jobbak voltak a görögök, mi pedig elkészültünk az erőnkkel. Most már a jövőnkkel foglalkozunk. Néhány játékosunknak lejár a szerződése, leülünk tárgyalni, s megkezdjük az új csapat építését.

Kósz Zoltán, Varga I Zsolt és Märcz Tamás hiányzik Kemény Dénes új, 21 tagú válogatottkeretéből a sydneyi aranyérmesek közül. A szövetségi kapitány hozzájuk hasonlóan egyelőre nem vette figyelembe a múlt vasárnapi bajnoki döntőn történtek miatt fegyelmi eljárás alatt állókat sem.

JK, A színes Sport 2002.05.27.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

  
  BL Final Four 05.25

  
  BL Final Four 05.24

 
LINKEK