Mottó: "Nem a győzelem, a részvétel a fontos" - Coubertin
  
KatacaSport KATACA Fórum vendégkönyv Sitemap E-mail adathu

Fáztak és éheztek Kanadában?
Fogyókúrás pólótúra

Néhány napja érkezett haza másfél hetes kanadai túrájáról az OSC férfi vízilabda-csapata. Jobbára fiatal játékosok utaztak, az itthon maradtak pedig kiharcolták a Magyar Kupa-elődöntőt. A Kanadai Vízilabda Szövetség meghívásának eleget téve minimális költséggel utazhatott ki a bajnokság felsőházának amatőr csapata.

- Egy kicsit köhögök, Calgaryban mínusz húszfokos hideg van mostanában - mondja Horvát János, a csapat edzője. De így van ezzel az egész csapat, a tiszta és száraz levegő kikészítette a torkunkat.

A kanadai válogatott és több klubcsapat edzőpartnerei voltak, ezért szövetségük szállást és pénzt biztosított a napi étkezéshez. Ám ez csak arra volt elég, hogy éhen ne haljanak.

- Valóban, jobban jártunk volna, ha napi háromszor kapunk enni, mint azzal a pénzzel, amit étkezésre adtak. Az étteremben nehezen jöttünk ki, de az túlzás, hogy éhen haltunk volna. Szállodai szoba is kevesebb volt a kelleténél, ezért néhányan a kanadai játékosoknál laktak. Azért, örülünk, hogy eljuthattunk Kanadába és az eddig kevesebbet szerepelt játékosokról is többet megtudhattam.

A Vasas elleni Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzését a túra miatt mára halasztották, szeretnének felszabadultan, teher nélkül játszani.

- Az elmúlt húsz évben nem volt ilyen lehetőségünk mint most. Remélem, ez doppingolni fog minket. A Vasas az esélyesebb, de nekünk fekszik az angyalföldi gárda, velük játszottuk a legszorosabb mecscseket.

(buda), A színes Sport 2002.03.13.

vissza | fel | home




Segítőszándékú leveleket a info@kataca.hu postaláda fogad.
Kiötlötte, megalkotta és fenntartja (ha van kedve+ideje): [Kataca] © 1996/2002
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK