FONTOS


 

Jövő héten jegyek a BL-re
Sorsolás a Szigeten

Mint Novák Ferenctol, a Domino-BHSE szakosztályvezojétol megtudtuk, állandóan csörög a Koér utcai telefon, rengetegen kíváncsiak, mikor lehet jegyet vásárolni a csapat BL-meccseire, a Posillipo Napoli elleni rangadóra. Nos, elobb a találkozó idopontjait kellett meghatározni. Jelentjük, mindez megtörtént, ezek szerint november 23-án 17 órakor a román Rapid Bucuresti, másnap ugyanebben az idopontban a szlován Triglav Kranj, 25-én vasárnap délelott, 10.45-kor pedig a Kásás, Steinmetz duó fémjelezte nápolyiak ellen mérkoznek Birosék (utóbbi találkozót éloben közvetíti a Koér utcából a tv2).

Jegyeket 19-étol lehet majd kapni elovételben, az elso két napra 1200-1200 forintért, a csúcsnapra pedig 1500 forintért. Affelol senkinek se legyenek kétségei: telt ház lesz majd végig az uszodában.

Ez nem újdonság (legutóbb, a Vasas ellen szó szerint csüngtek az emberek még az ablakokon is...), ellenben friss hírként értesültünk arról, hogy a magyar bajnok rendezheti majd a BL, a KEK és a LEN-kupa sorsolását is.

"Imént hívott Szakadáti László az európai szövetségbol, o közölte velem mindezt. Számítottunk rá, ezért már hivalosan mondhatom: december elsején a Thermal Hotelben tartjuk majd a ceremóniát."

Nem lenne ellenünkre, ha mind a négy nemzetközi csapatunk (a Honvéd, a Vasas, a BVSC és a Ferencváros) érdekelt lenne ebben...

AZ, Nemzeti Sport 2001.11.07.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001