FONTOS


 

Az új főszponzorral merészek a távlati tervek
Mostantól UPC-Eger


Amit Újpesten remélnek, az Egerben már kész tény: sajtótájékoztató keretében jelentették be csütörtökön, hogy a jövőben az Eger OB I-es férfi vízilabdacsapatának új főszponzora a UPC. Így a csapat neve ezentúl UPC-Eger.

-- Nagyra értékeljük azt a tevékenységet, amelyet hosszú ideje végez a szakosztály. Cégünk elvárja, hogy az OB I-es gárda folyamatosan kerüljön egyre előbbre a bajnoki táblázaton, esetleg később érje is el az elsőséget. A szerződést ugyan egy évre szólóan kötöttük az egri klubvezetéssel, de adott esetben hosszabb távra tervezünk. A jó vízilabda feltételei mindig is adottak voltak Egerben, ahol kit?nő az utánpótlás, ezért bátran alapozhatjuk üzleti terveinket arra a városra, ahol új uszoda épül -- mondta egyebek között Kis Szabó Ervin, az UPC kelet-magyarországi igazgatója.

-- Köszönöm a cég vezetőinek, hogy az egri vízilabdára is gondoltak mint reklámhordozóra. A klubra bizonyára még nagyobb munka vár, hiszen meg kell felelni az eddiginél nagyobb elvárásoknak, aminek méltó helyszíne lehet az októberi m?szaki átadással tervezett fedett uszodának. Bízom a közös célok sikeres teljesítésében -- szólt a téma kapcsán dr. Nagy Imre polgármester.

Demeter Béla, az Eger ügyvezető elnöke megköszönte az eddigi támogató Bau System cég segítségét, majd bejelentette, hogy Csányi György, az OB I gólkirálya a BVSC-ben folytatja játékos pályafutását. A klub a keret megerősítésére két játékossal is tárgyal.

Nemzeti Sport, 2000. július 07.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK