FONTOS


 

Az elnök és a menedzser kiegyenlítené a számlát, az ügyvéd nem
Fizet, vagy nem fizet?


Az UTE pólócsapatának szakosztályelnöke és szakosztálymenedzsere cáfol. Szenci Szabó János és Dési Zsolt egyhangúlag állítja: hamarosan kifizeti az egyesület a Nemzeti Sportuszodának a felhalmozott tartozását.

És hogy miért van szükség a cáfolatra? Napvilágot látott ugyanis az az információ, miszerint a patinás együttest július elsejei dátummal Jászberényi Miklós, az NSU főigazgatója kitiltotta a hozzá tartozó létesítményekből, a Hajós-, a Komjádi-, a Császár- és a Kőér utcai uszodából. Az indok az ígéretek ellenére ki nem fizetett adóság. A hírek szerint az UTE nem hajlandó fizetni, ám ezt Szenci határozottan visszautasítja: -- Az elvekkel valóban nem értünk egyet, azzal, hogy nekünk miért kell fizetni, amikor például a focisták vagy a birkózok nem fizetnek a stadion, illetve a terem használatáért. Ez érthetetlen! Ennek ellenére rövidesen kiegyenlítjük a kétezres számlákat, a tavalyi adóságot pedig külön megállapodás szerint szeretnénk törleszteni.

Amíg nem kezdődik el a felkészülés nincs gond, ám Dési szerint ez után sem lesz: -- Fizetünk, garanciát vállalok rá. Nem akarunk több balhét, elegünk van a múltból örökölt adóságokból származó káoszból. Nem tehetjük meg, hogy mindig ez legyen a téma, negatív legyen a sajtóvisszhang, nem ezt érdemlik a szponzorok. A Taxi 2000, a Parmalat Rt., a Standox, a Prangl Hungária és az Aréna is rengeteget segít, áldoz a klubra, elegünk van a botrányból. Fizetünk és kész! -- mérgelődött az UTE-Santál-Taxi 2000 szakosztálymenedzsere.

A kérdés, mit szól mindehhez dr. Bérczes Róbert, a szakosztály elnökségének tagja, a kiváló ügyvéd, aki határozottan kijelentette: a klubvezetőség nem tervezi a számlák kiegyenlítését...

A lila-fehérek jövő évi szereplése egyébiránt igencsak kérdéses. Másfél hónapja aranyesélyes gárdáról beszéltek a fent említett vezetők, ám eddig egyetlen igazolásról sem hallani a csapat háza tájáról: -- Ez igaz, de tárgyalunk a UPC-vel. Amennyiben sikerül megegyezni, ezen a téren is változások várhatóak --tudatta Szenci, aki egyébként a Taxi 2000 vezérigazgatói tisztéségét is betölti.

Kiváncsian várjuk a fejleményeket.

Nemzeti Sport, 2000. július 07.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK